Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruációm után egy nappal szeretkeztem a barátommal és későn vettük észre, hogy a gumi oldalán volt egy kis lyuk. Másnap bevettem esemény utáni tablettát. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
A tabletta bevétele után a negyedik napon,megjött a menzeszem,tudom ez mellékhatás a sok hormon miatt.Eddig teljesen olyan a "lefolyása" mint szokott.Ennek ellenére van még esély arra,hogy terhes vagyok?
(remélem érthetően fogalmaztam:):S)Előre is köszönöm,ha válaszoltok!
Ha megjött a menstruációd és az teljesen normális lefolyású, az azt jelenti, hogy megtörtént a leválás, tehát nem vagy terhes.
Terhesség esetén is lehetséges a menstruáció, az azonban meg sem közelíti a normális lefolyást. (Mennyiségileg kevés és az állaga is más.)
Az előző vagyok. Nehogy elkezdj izgulni, leírom, hogy a terhesség alatti menstruációt nem lehet összetéveszteni a szokásossal. A színe barnás, mennyiségileg pedig nagyon kevés.
Annak, hogy terhes vagy, semmi esélye nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!