Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
20 kg-ot. Amikor meg terhes lettem mellette akkor feljött még 6 kg. (bár igaz mikor kiderült, hogy terhes vagyok, már leálltam a szedésével, szóval ezt nem a tablettának irthatom fel)
2/7 anonim válasza:
Nem sokat, 4 kilót, de iszonyat püffedt gombóc lett belőlem, és nem vártam meg, hogy eldurvuljon, váltottam azonnal.
Kb 1 hónap alatt lement ez a hízás, sőt még fogytam is, mivel rám jön olyan ruha, ami akkor még nem.
21L
3/7 anonim válasza:
Semennyit, mert tablettától nem lehet hízni. Étvágyat növelheti, de a sok kajától lehet hízni.
Max vizet tarthat vissza, 2-3 kg-t, ami egyik napról a másikra lemehet.
4/7 anonim válasza:
Én csomó embertől hallottam,hogy még fogyott is tőle.. Én még csak az első levél 4.szeménél tartok..de majd később kiderül mi lesz.
5/7 anonim válasza:
soha nem voltam hízásra hajlamos, sőt nagyon vékony voltam, bármennyit és bármit is ettem, de mióta szedem, függetlenül a nyári melegtől, amitől az étvágyam a nullára csökken, nőtt, és én is elkezdtem felszedni pár kilót. (47 voltam, most 50 körül vagyok, szóval pont jó, de ha két havonta hízok három kilót, akkor annak már nem fogok így örülni.)
6/7 anonim válasza:
én 3 hónapja szedem, és 2-3 kilót...nagyon remélem hogy több nem lesz
7/7 anonim válasza:
rám 3 hónap alatt 5kiló szaladt fel..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!