Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti is híztatok, miután elkezdt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is híztatok, miután elkezdtetek fogamzásgátló tabit szedni?

Figyelt kérdés
1 éve szedem, azóta +10 kiló... egyenlőre nem igazán látszik, de nem szeretnék elhízni.:(
2012. jún. 28. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:

nem látszik?:D

amúgy szinte mindenki elhízik tőle

2012. jún. 28. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok a hormon benne attól kicsit mindenki hízik. Ha sokat hízik akkor nőgyógyász és más hormontartalmú gyógyszert fog felírni neked!
2012. jún. 28. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha 10 kilót híztál, akkor menj vissza a nőgyógyászodhoz, és kérj másikat, mert ez neked nem jó!

Amúgy én is híztam mióta szedem, de egyrészt 2,5 kilót (belefér), másrészt meg ennyi hízást bármire rá lehet fogni, akár a tablettára is.

2012. jún. 28. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Aha, én is sajnos, kb 5 kilót. Azt már leadtam, még 5öt kéne, és tökéletes lenne minden:D
2012. jún. 28. 20:13
 5/7 anonim válasza:
Én nem híztam, csak ragyás lettem tőle, úgyhogy rövid úton ignoráltam is ezt a hormonokkal védekezés dolgot... :P azóta megint szép a bőröm.
2012. jún. 29. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én fogytam tőle 7 kilót. Ezt nem is bánom, mert most így pont jónak érzem a súlyomat. :) Egyszerűen az étvágyamat csökkentette, mióta szedem, kevesebbet eszem. Nem tudom másra fogni, mint a tablettára, mert miután elkezdtem szedni, fél éven belül ment le a 7 kiló (előtte meg évekig ugyanannyi voltam, nem ingadozott), pedig nem változtattam semmit az életmódomon.
2012. jún. 29. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nekem már 5 kiló feljönne, már akkor leállnék vele. nemhogy 10 kilónál..jesszus...
2012. jún. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!