Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik napon kezdjem el a fogamzásgátló tabletta szedését, ha ma kezdtem menstruálni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 14:24
1/6 anonim válasza:
1. napon. Éljen a betegtájékoztató!
2/6 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót, az leírja, hanyadik nap kell elkezdeni. Nem mindegyikre igaz,hogy az első napon kell elkezdeni. Ha mégis bizonytalan vagy kérdezd meg az orvostól.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. júl. 24. 14:46
4/6 anonim válasza:
olvasd el 2-3 minden pontját! Tud, hogy mikor kell + védekezés, milyen mellék hatások lehetnek az 1. 3 hónapban ... stb.
Én is ezt tettem.
5/6 anonim válasza:
az első napon amikor már nem menstruálsz
de ha csak most kezded szedni akkor kb egy hét múlva
vállalkozz nemi kapcsolatra óvszer nélkül,
máskülönben csatlakozom az előttem szólókhoz tanulj meg előbb olvasni azután szexelj
6/6 anonim válasza:
Ezt egyértelműen elmondja a nőgyógyász aki felírja.
Nyilván nem így jutottál hozzá, ezért nem ajánlom hogy elkezd szedni. Nem hiába orvos írja fel. A helyedben nem kockáztatnám a nem megfelelő fogamzásgátló szedése miatti visszafordíthatatlan mellékhatásokat. (pl. kiszőrösödés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!