Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma betegedtem meg, és szeretném elkezdeni a fogamzásgátló tabit! Mikortól kezdjem? Hányadik napon?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló2012. júl. 24. 13:51
2/9 anonim válasza:
és, milyen betegséged van?
...mert a menstruáció nem betegség...
a gyógyszert meg úgy szedd, ahogyan az orvos mondta, amikor felírta
3/9 A kérdező kommentje:
Nincs betegségem,menstruálok.:))
2012. júl. 24. 14:05
4/9 anonim válasza:
Akkor ne azt írd, hogy megbetegedtél ;)
1. napon kezdd.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!!
2012. júl. 24. 14:27
7/9 A kérdező kommentje:
Igen.Csak a páromat küldtem a receptér,aki semmit nem kérdezett az orvostól.én meg röstellem felhívni.A betegtájékoztatón meg kétféle lehetőség van,vagy ma kezdem,vagy a hetedik napon.
2012. júl. 24. 15:02
8/9 anonim válasza:
Való igaz, tényleg a párod feladata, hogy fogamzásgátlóért rohangáljon neked... Uramisten, hova fajul ez a világ? -.- Kész csoda, hogy nem a párodat kérted meg, hogy tegyen fel a gyk.hu-n egy kérdést...
9/9 A kérdező kommentje:
Drága!!Én sajnos nem tudtam elmenni,egyéb elfoglaltság miatt!!De miért olyan nagy bűn ez??? Na eltudom képzelni milyen kapcsolatban élhetsz!!!
2012. júl. 25. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!