Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetem a nőgyógyászt, hogy azt a tablettát írja fel, amit 1x már leváltottam?
Most szedem a 2. tablettámat, de ez egyszerűen szörnyű. A réginél magasabb vérnyomásértékeket mértem, de utólag belátva a stressz miatt volt, és szedek fokhagymatablettát is, most már rendeződött.
Kérhetem, hogy írja fel a régit, mert rendeződött a probléma, ami miatt lecseréltem? Amúgy semmi más bajom nem volt vele.
kérni kérheted - de az orvosi kockázatot ő fogja elbírálni. ha úgy ítéli meg, hogy egészségügyi kockázatot jelentene neked az előző szedése, akkor nem fogja felírni.
valószínű, ha mind a kettővel gond van, akkor harmadik jön.
Nem is tudom igazából, hogy miért éreztem magasnak a vérnyomásomat, amikor a régit szedtem. Mindig 125-130 körül volt, most meg lement 115-re, szóval tök jó :)
A mostanival nagyon sok bajom van, nem akarok próbálgatni még párat, mikor az első jó volt.
Csak nem akarom, hogy bunkónak nézzen, hogy én döntöm el, hogy mit akarok szedni..
Rendben, köszi mindenkinek:)
Remélem bejön majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!