Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az átlagosnál nagyobb méretű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagosnál nagyobb méretű óvszert hol lehet venni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kipróbáltam többféle óvszer márkát is durex raku muscolan lifestyle, durexből több fajtát is, de mindegyik nagyon szűk volt feltenni alig bírtam ,annyira szorított, hogy majdnem elment az erekcióm is.

Tudnátok olyan márkákat mondani ami gyárt nagyobb méretet is?És lehetőleg olyat amit valamilyen boltban is lehet kapni mert a neten beírtam és csak szexshopokban találtam, de 16 vagyok és ott ugye nem szolgálnak ki 18 alatt.Vagy szerintetek ha csak óvszert vennék adnának szexshopban is?

2012. júl. 22. 03:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
például azt, hogy megláthat ismerős, hogy megyek be és azt hogy magyarázom meg, hogy csak gumit vettem mert boltban nem tudom megvenni? Mikor megyek be még körül is tudok nézni, de mikor jövök ki akkor nem... Meg életemben nem voltam még sex shopban azt se tudom mire készüljek, ugye nem fog ott hozzám szólni az eladó csak a pénztárnál?
2012. júl. 25. 02:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Ja ez mondjuk tényleg érdekes, 20-22cm hosszú és mindig olyan szűk, hogy én is utálom felvenni...

Fogamzásgátlót mennyivel egyszerűbb lenne szedni a csajoknak... még a védekezéssel is mi foglalkozunk, nem csoda, hogy sokan leszarják és inkább lesznek nemi betegek

2012. júl. 31. 00:37
 13/18 A kérdező kommentje:
ezzel lassan én is így vagyok azóta se vettem egyébként mert nem szívesen mennék ilyen boltba vásárolni
2012. júl. 31. 00:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezaz az óvszer árából inkább vegyünk nekik még 1üveggel:D

18/f

2012. júl. 31. 20:39
 15/18 A kérdező kommentje:

te miről beszélsz utolsó??

inkább a kérdésre válaszolnál -.-

2012. júl. 31. 21:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Nyugodtan rendeld meg webshop-ban, ahol van Pick Pack Pontra szállítás és megadod valamelyik relay, vagy inmedio-t, ami közel van hozzád. Odamész és kapsz egy barna borítékot. Semmi nem utal a tartalomra vagy hogy honnan vetted. Senki nem fog semmit tudni. Bemondod a neved és kapod a csomagot fizetsz és mész. Ennyi... :) No Para....

2012. aug. 1. 22:53
 17/18 Szandykah válasza:
Szia. :) Tudtommal a patikákba méretre csinálnak óvszert. :) És ott senkit sem fog érdekelni, hogy hány éves vagy. :) Én a helyedben ott próbálnám meg. :))
2012. aug. 2. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a szexshopban KISZOLGÁLNAK 18 ALATTIT! Értsd már meg!

Vibrátort, stb-t nem vehetsz, de óvszert IGEN!

2012. aug. 2. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!