Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagosnál nagyobb méretű óvszert hol lehet venni? (bővebben lent)
Kipróbáltam többféle óvszer márkát is durex raku muscolan lifestyle, durexből több fajtát is, de mindegyik nagyon szűk volt feltenni alig bírtam ,annyira szorított, hogy majdnem elment az erekcióm is.
Tudnátok olyan márkákat mondani ami gyárt nagyobb méretet is?És lehetőleg olyat amit valamilyen boltban is lehet kapni mert a neten beírtam és csak szexshopokban találtam, de 16 vagyok és ott ugye nem szolgálnak ki 18 alatt.Vagy szerintetek ha csak óvszert vennék adnának szexshopban is?
Nekem a szélességükkel van leginkább a problémám...
A normál szélesség 52-54 mm a durex xxl meg 57...
Nekem szerintem 64 simán kéne, mert egy 54-est egyáltalán fel se bírok húzni az 56-os meg szorít mint a szar, ilyen nagyobb méretűt meg csak my size-ot láttam, de az meg csak sex shopban van
az vok aki irta a durex xxl-t...
inkább örülj h nagy a farkad, vegyél erőt magadonés menj be egy szexshopba és vegyél megfelelő méretűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!