Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most fogok először szedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok először szedni fogamzásgátlót. Az orvosom a Yadine-t írta ki. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hat évig szedtem, tökéletesen meg voltam elégedve vele!
2009. júl. 14. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:

elvileg jo gyogyszer,de kire hogy hat...nekem a vérnyomásom durván ingadozott mig szedtem (fél év),nem nedvesedtem, rosszul voltam

barátnőm 4-5 éve minden mellékhatás nélkül szedi

22/L

2009. júl. 14. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Én három évig, de padlót fogott tőle a libidóm... Nuvaringre váltottam. Egyébként más mellékhatása nem volt, és nem vagyok róla meggyőződve, hogy a libidó csökkenést nem-e a páromtól vaó elhidegülés okozta. Szerintem jó tabletta, használd bátran.
2009. júl. 14. 17:29
 4/5 anonim válasza:
Én több mint 3 évig szedtem a yadine-t,és úgy gondoltam semmi gondom nincs vele,ismert gyógyszer,úgy mond "drága" is,sokan ajánlották,nem híztam tőle 1kilót sem.Annyi gondom volt vele,hogy felborította ph értékemet,és kiölte a szükséges baktériumokat a szervezetemből.most mást kell szednem.
2009. júl. 21. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem valszeg a Yadine-tól lett májdaganatom!A nőgyógyász egyszer sem küldött el se laborra, se máj UH-ra, pedig ez az alap lenne!Még jó, hogy egy másik vizsgálat alapján kiderült, mert beláthatatlan következményei lehettek volna!
2010. máj. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!