Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoely tablettáról szeretnék kérni olyanoktól tapasztalatokat akik régóta szedik. Kinek mennyire vált be?
Uuuutálom!!
Az első levél kb 7-8. szeménél hüvelygyulladásom lett, 2 hét kezelés, utána hasmenésem lett minden este, miután bevettem. Ráadásul akkora gyulladt pattanások voltak a fejemen...
Most szedem a 2. levelet, de alig várom, hogy válthassak másikra! Egyre több pattanás, 1 hétig tartó folyamatos hasmenés, és ma megint sárgás folyásom van, szóval mennem kell megint dokihoz, szerintem megint hüvelygyulladás..
És soha az életben nem volt még hüvelygyulladásom, pattanásom max 1-2 kisebb, hasmenésem évek óta nem volt.
Szóval nekem nagyon elegem van belőle, annyira bánom, hogy váltottam a régi tablettámról, erre a kakira.. Ja és az 1. levél után nem jött meg a vérzésem se.
Én a 3. levélnél tartok... most szedek először amúgy fog.gátlót.
A zoelyt lefogom cserélni mert tönkre vágta a libidómat, ráadásul erős hangulatingadozásaim is vannak miatta. Továbbá iszonyat nehezen és alig nedvesedem mióta szedem, szóval pont azt gátolja amiért ki van találva. A biztonságos "felhőtlen" szexet. Pedig jól indult a dolog, az első levél placeboi előtt 4 nappal barnáztam, aztán placebo alatt rendesen megjött és hamar elmúlt... második levél placeboinál is megjött rendesen, szóval ilyen téren nincs gáz... Nektek sok sikert hozzá remélem nektek nem jön elő ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!