Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Zoely tablettáról szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoely tablettáról szeretnék kérni olyanoktól tapasztalatokat akik régóta szedik. Kinek mennyire vált be?

Figyelt kérdés
Én ma veszem be a 3. szemet. Remélem beválik majd.

2012. júl. 20. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Uuuutálom!!

Az első levél kb 7-8. szeménél hüvelygyulladásom lett, 2 hét kezelés, utána hasmenésem lett minden este, miután bevettem. Ráadásul akkora gyulladt pattanások voltak a fejemen...

Most szedem a 2. levelet, de alig várom, hogy válthassak másikra! Egyre több pattanás, 1 hétig tartó folyamatos hasmenés, és ma megint sárgás folyásom van, szóval mennem kell megint dokihoz, szerintem megint hüvelygyulladás..

És soha az életben nem volt még hüvelygyulladásom, pattanásom max 1-2 kisebb, hasmenésem évek óta nem volt.

Szóval nekem nagyon elegem van belőle, annyira bánom, hogy váltottam a régi tablettámról, erre a kakira.. Ja és az 1. levél után nem jött meg a vérzésem se.

2012. júl. 20. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és ugyebár a hasmenések meg a hüvelygyulladás miatt nem is tudtunk óvszer nélkül együtt lenni, szóval kidobott 7500 ft az ablakon...
2012. júl. 20. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
én ma fogom kezdeni a második levéllel. egy két pattanás kivételével minden normális volt nekem. semmi bajom nem lett tőle... utolsó pár fehér szemnél barnáztam aztán a második placebonál rendesen megjött és még tart is... szóval nekem eddig okés, de ugye embere válogatja, majd kiderül te hogy bírod :) remélem nem lesz gond
2012. júl. 24. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Várok még további tapasztalatokat is. Én ma veszem be a 9. szemet. Eddig hőemelkedésem van, de állandóan és amióta elmúlt a menszeszem folyásom is. Remélem elmúlik hamar, mert elég kellemetlen.
2012. júl. 26. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a 3. levélnél tartok... most szedek először amúgy fog.gátlót.

A zoelyt lefogom cserélni mert tönkre vágta a libidómat, ráadásul erős hangulatingadozásaim is vannak miatta. Továbbá iszonyat nehezen és alig nedvesedem mióta szedem, szóval pont azt gátolja amiért ki van találva. A biztonságos "felhőtlen" szexet. Pedig jól indult a dolog, az első levél placeboi előtt 4 nappal barnáztam, aztán placebo alatt rendesen megjött és hamar elmúlt... második levél placeboinál is megjött rendesen, szóval ilyen téren nincs gáz... Nektek sok sikert hozzá remélem nektek nem jön elő ilyen

2012. aug. 23. 16:43
 6/6 anonim válasza:
Na nem tudom olvassa-e még valaki!Zoely!Soha többé!!!Sajnos nem tudom abbahagyni, mivel nekem megvastagodott méhnyálkahártya miatt írták fel. Libidó nulla, hangulatingadozás felsőfokon, pedig nagyon nyugis vagyok egyébként, híztam 2 hónap alatt 8 kg-ot, pedig annyit és azt eszem, mint eddig. Folyamatos hüvelyi folyás, sőt, most 2 hete folyamatos vérzés, ja és levált több darab méhnyálkahártya, nem kis görcsök és vérzés mellett.Na és nem kis ijedtségemre. A doki szerint ez teljesen normális. Nekem nem tűnik annak, mivel mindenkivel ordítozok!ÉN! és mint írom, folyamatosan vérzek. Ez lenne a normális?????
2013. jún. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!