Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek Terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek Terhes?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal gumi nélkül de nem élvezett belém, nem kérem az értelmetlen hozzászólásokat!!!

Mert használtunk gumit de ő menet közbe úgy gondolta hogy neki abba nem jó és levette...de én ezt nem vettem észre =/

2012. júl. 20. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem leszel terhes,de majd jönnek az előváladékozó nyomorékok,mert ők azt olvasták valahol meg ismernek valakit aki ismer valakit aki attól lett terhes és nyilván ott voltak és végignézték az aktust.

Nem vagy terhes..

2012. júl. 20. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
1.válaszoló te mitől vagy ennyire biztos abban hogy ami tény az nem úgy van? simán lehetsz
2012. júl. 20. 08:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból beszélek.
2012. júl. 20. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó kedves első válaszoló nyomorék, hogy az előváladéktól tuti terhes lesz. De meg van rá az esélye.

Talán ha kicsit figyeltél volna tanórán akkor most ezt is tudnád és nem a nyomorból kaparásznád ki magad sikertelenül.

2012. júl. 20. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
A barátoddal nem ártana megbeszélni, hogy ez nem úgy működik, hogy úgy döntök, hogy leveszem a gumit, és kész!
2012. júl. 20. 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes,én is olvastam és persze mondták is okosok,,hogy teherbe lehet esni az elöváladéktól,de nem ismerek olyat akivel tényleg meg is tötént volna.
2012. júl. 20. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:

lekapta a gumit? Akkor ugye nem lesz felháborodva, ha te meg majd egyszer csak nem veszed be a gyógyszert??

NEM tudjuk a helyes választ, de úgy otthagynám az ilyen pasit, mint a huzat. Ha nem leszel terhes, legyen ez a tanulópénz.

2012. júl. 20. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Na az első válaszoló is egy 12 éces kis csitri akinek finga sincs az egészről. Esetleg utána kéne nézni mielött benyögsz egy ilyet. Valamint nyomorék aki mondja szal szerintem jobb a befogod. Kérdezőre rátérve , mivel az előválladékban is vannak hímivarsejtek ezért kicsi eséllyel teherbe lehet esni. Ha ezt tudtad akkor én a helyedbe leb*sznám a hapsit minimum. Amúgy meg egy 72 órásat érdemes lenne bevenned, ha nem akarod a szerencsére bízni.

21/F

2012. júl. 20. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
éves*
2012. júl. 20. 10:03
 10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ezen az oldalon senki nem fogja neked megmondani, hogy terhes vagy-e. Egyszerűen nem tudjuk. Vegyél egy tesztet, csináld meg, és ki fog derülni.
2012. júl. 20. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!