Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA hüvelygombám van és szeretkeztem a pasimmal akkor könnyen elkaphatja? Ha igen hogyan jelentkezhet nála?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 16:12
1/12 anonim válasza:
Ha gumival védekeztek, akkor van esély rá, hogy nem kapja el.
2/12 anonim válasza:
Szerintem férfiaknak nem bir lenni hüvelygombájuk!!
3/12 anonim válasza:
Ha hüvelygombája nem is lesz tőle, fütyigombája annál inkább. Eztán meg már hiába is kezelteted ki magad, állandóan vissza fog fertőzni, minden aktusnál. Alattomos kis jószág ez a gomba, a pasidon nagy valószínűséggel meg sem fog látszani. (Tünetmentes is lehet, ritkábban esetleg viszketés, bőrpír, ilyesmi jelentkezhet, de ezek hiánya semmit sem jelent.) Persze van rá esély, hogy nem adtad át, de max 0,000000000001%, és ez is csak akkor, ha óvszert használtatok.
4/12 anonim válasza:
Ha óvszert használtatok, akkor van rá remény hogy nem kapta el. De akkor feltétlenül kezeltesd magadat. Ha nem használtatok óvszert és Te tudtál róla, hogy gombád van, akkor felelőtlen vagy. Nem biztos hogy nála tünetek jelentkeznek, ezért egyszerre mindkettőtök részére szükséges a kezelés. Tessék elmenni orvoshoz.
5/12 A kérdező kommentje:
igazából nem tuti h. gomba mert kaptam egy 6dbos hüvelykúpot és mikor elkezdtem használni akkor kezdtem el viszketni és az is lehet h. allergia..de ha gomba akkor 100% h. elkapta??
2009. júl. 14. 17:07
6/12 anonim válasza:
Ha gomga,akkor 110%,hogy elkapta.Ha piros hámlik,és még fehéres is és viszket,akkor őt is kezelni kell,mert oda-vissza fogjátok egymást fertőzni.
7/12 A kérdező kommentje:
csak piros és viszket...nem hámlik...nincs furcsa folyásom..semmi ilyesmi
2009. júl. 14. 17:19
8/12 A kérdező kommentje:
és mostmár nem olyan vészes...a hüvelykúp használata közben naon rossz volt...de mostmár annyira nem...de azért vettem egy canesten kombit
2009. júl. 14. 17:20
9/12 anonim válasza:
Hát nála a tünetek: pirosság, viszketés, esetleg kis pöttyök, szárazság. Sajnos nálunk is előfordult egyszer egy ilyen...
10/12 anonim válasza:
lehet hogy teljesen tünetmentes lesz, így nem fogtok rájönni hogy elkapta-e. az óvszer szerintem nem véd ellene, gondolj csak bele, a nyálkahártyán tenyészik a gomba, és szex közben azért összeér a bőrötök ott lent. szóval nem fogjátok tudni hogy neki is van már és csak ideoda adogatjátok aztán majd jól elfajul és hosszútávon méhszájsebet okoz. egyszerűbb elmenni a dokihoz ír valamit mindkettőtöknek és nem lesz vele probléma. de meg alapból ne azzal törődj hogy a pasid elkaphatja-e hanem gyógyíttasd ki magad belőle, a saját egészséged érdekes, ez nem aids hogy együtt kell élni vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!