Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bőrgyógyász a pattanásokra ír fel fogamzásgátlót, akkor ezután nőgyógyászhoz is el kell menni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 23:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem rutinvizsgálatra menj el inkább,hogy semmi bajod ne legyen,nefélj tőle nem vészes nem is fáj.A fogamzásgátlót pedig csak orvos írhatja fel..
2/6 anonim válasza:
szerintem bőrgyógyász ne írkáljon fel fogamzásgátlót... azt se tudja milyen a hormonrendszered, előtte ugyanis vérvizsgálat kell(ene).
azért bőrgyógyász, hogy tudja milyen kence kell rá, hogy elmúljon a dolog. ha meg hormonproblémád van, akkor nődokihoz kell menni.
üdv:
19L
3/6 anonim válasza:
ha azt a nagyon kis hormontartalmút írja fel, aminek a mellékhatása csak a foggátló, akkor felírhatja a bőrgyógyász is. és nem kötelező elmenni a nőgyógyászhoz.
4/6 anonim válasza:
Érdekes, amikor én voltam bőrgyógyásznál, nekem azt mondta, hogy nem írhat fel fogigátlót, de szednem kell, mert a pattanás elleni gyógyszer magzatkárosító hatású (Roaccutan), és nem szabad mellette teherbe esnem.
Szóval volt egy második menet a nőgyógyásznál is.
5/6 anonim válasza:
igen, de neked sima foggátlót kellett szedned, amit bőrgyógyász tényleg nemírhat fel. de van egy tabletta, ami nem konkrétan foggátló, hanem pattanás elleni készítmény, aminek a MELLÉKHATÁSA a fogamzásgátlás. és azt felírhatja bőrgyógyász. mert az nemigazi fogamzásgátló, csak annak is funkcionálhat.
6/6 anonim válasza:
én is pont úgy vagyok mint a 4. válaszoló! szal nekem is kellett nődokihoz mennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!