Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most szerintetek is én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek is én nem vagyok a normális, vagy a barátom?

Figyelt kérdés

már egy éve szedek fog.gátlót, de most egész hónapban barnás folyásom van, és én arra gyanakodtam hogy már nem véd a tabletta, és mivel a nőgyógyászom csak jövő hónapban tud fogadni, ezért kértem, hogy addig pluszban húzzon gumit.

eddig semmi problémája nem volt, ma pedig belém ment, és lehordtam, mivel nem szeretnék teherbe esni, erre ő nekem állt, hogy ne nézzem már hülyének, ha egyszer tablettát szedek, akkor ő nem fog már óvszert is húzni.

de amúgy szerintetek mitől van ez a barna folyás?

2012. júl. 17. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Én nem vagyok normális, hogy ezt elolvastam.
2012. júl. 17. 15:46
 2/9 mizuzizu92 ***** válasza:
:D
2012. júl. 17. 15:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt már az előbb sem tudtuk!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátod tuti nem normális, mivel megbeszéltétek, hogy húzzon gumit, de ezt ő önhatalmúlag felrúgta.

A barna folyásra nem tudok mit mondani.

24/F

5/9 anonim ***** válasza:
67%
Khm... A tabletta véd. Mindezek ellenére, ha megkérted, hogy húzzon gumit akkor meg kellett volna értenie... Amúgy meg neki is igaza van...
2012. júl. 17. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

A fogamzásgátló hosszú időn kersztül szedve valóban veszthet a hatékonyságából, de azért az 1 év talán nem olyan hosszú idő.

A barátodnak megmondhatod, hogy eddig Hawaii volt, mostantól vagy szex gumiban, vagy sehogy. Örüljön, hogy bírod a fog gátlót, nekem volt olyan barátnőm akivel évekig együtt voltunk, de nem bírta a tabit. Nehogy már az legyen az alap, hogy te mérgezed magad, hogy neki jobb legyen, és cserébe egy hónapot se bír ki a gumival.

A barna folyás mindazonáltal inkább valami másra utalhat, de azért csak használja azt a gumit. (A behatolás előtt vegye fel! Mi az hogy "beléd ment"? Ne engedd behatolni gumi nélkül.)

2012. júl. 17. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
ez jó :DD
2012. júl. 17. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A barna folyás utalhat arra, hogy vmi gyengítette a hatását, de lehet szimplán mellékhatás is.

De nem is értem a dolgot amúgy. Ha megbeszéltétek, hogy gumival szexeltetek, hogy ment beléd? Nem láttad, mielőtt bedugta, hogy nincs rajta koton???

Egyébként a barátod egy önző p.cs.

2012. júl. 17. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:

1. ha a tablettát rendesen szedted, biztos hogy véd.

2. a barátod egy bunkó fasz.

2012. júl. 17. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!