Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mandulagyulladás miatt késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok efféle kérdés van fent, de remélem hogy kapok értelmes választ. Igaz hogy nem késik sok napja (még nem állt be rendesen ugyhogy nem tudom megmondani pontosan h mikor kellett vna megjönnie) de mégis aggódom hogy miért késhet. Mandulagyulladásom volt ami még most is tart egy picit szóval még nem gyógyultam teljesen ki belőle...nem szedtem antibiotikumot, mert nem volt annyira vészes, csak Streptilst szedtem. Emiatt késhet? köszönöm válaszotokat. 17/L2012. júl. 16. 22:24
1/10 anonim válasza:
Simán. a legtöbb betegség késleltetheti. Meg az idegeskedés is.
21/L
2/10 anonim válasza:
Késhet. Anno az egyik volt barátnőmnél is volt ilyen, én meg három hétig kapartam a falat hogy tuti terhes, meg vettem neki vagy 10 tesztet, aztán semmi.
4/10 A kérdező kommentje:
jolvan, akkor nem idegeskedem :) köszönöm <3
2012. júl. 16. 22:29
5/10 anonim válasza:
Késhet. Nekem anno mandulaműtét előtt felsorolta a doki a menstruációs gondokat mint szövődményt.
6/10 A kérdező kommentje:
de akkor nem számít hogy milyen súlyos? mert ez a mandulagyuszi csak 4-5 nap max
2012. júl. 16. 22:35
7/10 anonim válasza:
Bármi késleltetheti... Hangulattól, stressztől függő átlagos női probléma. De ezt szerintem anyukádtól is megkérdezhetted volna, tapasztaltabb mint az itt jelenlévő legtöbb nő ilyen téren. (szerintem)
F
8/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok jó viszonyban az anyukámmal apukám pedig külföldön van ugyhogy ezért gondoltam hogy ide írok :/
2012. júl. 17. 09:39
9/10 anonim válasza:
Semmilyen betegség miatt nem késhet !!! Ma voltam nőgyógyásznál,nekem is ő mondta,elképedtem. Én fel voltam fázva,és azt mondta betegségeknek ehhez semmi köze.
10/10 A kérdező kommentje:
pedig meg is jött, egy kis késéssel :)
2012. júl. 22. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!