Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezelhető az "óvszer allergia"?
Szóval jól értem, 8 napja nem múli nemiszervi problémád van, de nincs kedved elmenni az orvoshoz? Az ilyen nőkből lesznek a meddő nők.
Ha valóban latex allergiád van, ahogy azt diploma nélkül diagnosztizáltad magad, akkor léteznek szintetikus óvszerek. Keresd a gyógyszertárakban a PU (polyurethane) óvszereket.
De ha van egy csöpp eszed is, elmész a nőgyógyászhoz és ha már ott vagy, iratsz fel magadnak kombinált tablettát.
-Doktor úr fáj?
-Hol?
-Jaj buta orvos, nem tudja mi baj van velem.
Részletek nélkül ne tegyél fel kérdéseket.
Ha nem szedhetsz fogamzásgátló tablettát és az óvszerre allergiás vagy, akkor bajban vagy, mert a többi védekezési módszer mind jóval pocsékabb.
Ha két latexóvszer közül az egyik jó volt, a másik nem, akkor valószínűleg a spermicidre voltál allergiás és nem a latexre.
Akárhogy is nézzük, 8 nap az túl hosszú idő, hogy ne látogasd meg a nőgyógyászt, akármilyen.. "bunkó" is.
Ezt akartam mondani. Mindenki nagyon okos azzal, hogy "miért nem mész nőgyógyászhoz?" A kérdésemre viszont senki nem válaszolt. Gondoltam vannak olyanok, akiknek szintén ilyen problémájuk volt és kezelték magukat valami krémmel, vagy akármivel és esetleg tudnak segíteni.
Nyilván elmegyek nőgyógyászhoz,de előtte gondoltam próbálkozom, hátha...De látom itt csak a leosztást kapom.
A másik dolog pedig, hogy soha nem voltam még nőgyógyásznál, így nem tudom, hogy a környéken milyenek.A másik, hogy ez volt az első aktusunk, így sokáig a gyógyulásnak illetve a sérülésnek tudtam be. De nyugodtan ócsároljatok.
Egyébként köszönöm a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!