Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer allergia lehetséges? (Már másra nem tudok tippelni).
Mostanság mindig felfázok...vagyis hát: nem vizelek sűrűn,csak néha égető,főleg szeretkezés után...
Szeretkezés közben is érzem,hogy kellene már pisilni...a bemenetet kicsit mintha dörzsölné,elő szokott fordulni viszketés,pedig hüvelygombám nincs...nem értem mi lehet a probléma...
2 éve,mikor még óvszerrel szeretkeztem,akkor is eljött a felfázás...váltottam utána bogyóra,amit 2,5 évig szedtem,és akkor csak akkor fáztam fel,ha strandoltam,amúgy sosem...és akkor is csak picit sűrűbben jártam.
Január/február óta visszatértem az óvszerre és azóta jönnek elő sűrűbben a tünetek...februárban felfáztam,akkor véreset vizeltem (de szerintem azért mert átázott a cipőm télen)..és azóta mindig visszatér...a vizeletemet is nézték,gennyes,de csak ennyi..:Van amikor nem érzem,van amikor meg megint éget egy kicsit...
összefügghet az óvszerrel???
Latexérzékenység létezik.
esetleg próbálj latexmentes óvszert...
Azóta jönnek elő sűrűbben a tünetek,mert nagyon kigyógyulni sem tudok belőle...
Főleg,amikor napi 3-4 szer csináltuk...és persze mind óvszerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!