Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félhetek attól, hogy terhes lettem?
Szóval márciusban volt egy szexem, majd késett a sok idegeskedés miatt, majd áprilisban megvolt. Utána annyit stresszeltem, meg minden, hogy fogytam 2-3 kilót, most 46 vagyok, és 48 kgnál szokott lenni menzeszem kb, meg beteg voltam akkor.
Szóval, múlt héten voltam bulizni, és kicsit berúgtam, és lefeküdtem egy sráccal, és bennem volt egy ideig gumi nélkül, ez még a legelején volt, kb. maximum 1 percig, de csak félig fért be, mert nagyon szűk voltam.
Utána meg használtunk óvszert, és abba élvezett el.
Mondom, menzeszem május elején volt utoljára kb... mert ne tudom visszaszedni, mert az idegeskedés miatt képtelen vagyok eleget enni...
Ez múlt pénteken történt
18 éves vagyok
Ezt egy másik kérdésnél írta az egyik hozzászóló:
,,Minden emberre születésekor szereltetnék egyfajta erényövet, ami intelligenciához igazodik. Ha az illető elér egy bizonyos értelmi szintet, akkor le lehetne venni és lehet szexelni. Intelligenciához szabályoznám a szexet, az tuti. Elvérzik a társadalom így, b.szki´´
Utolsónak üzenem (és annak, aki szintén így gondolja):
fogjátok már fel, hogy a fogamzásgátló NEM teszi helyre a ciklust! Pont hogy "hibernálja" a szervezetet. Leállítja a természetes ciklust, megszünteti a peteérést.
A fogamzásgátló tabletta szedése mellett NINCS menstruáció, csak megvonásos vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!