Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Félhetek attól, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félhetek attól, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Szóval márciusban volt egy szexem, majd késett a sok idegeskedés miatt, majd áprilisban megvolt. Utána annyit stresszeltem, meg minden, hogy fogytam 2-3 kilót, most 46 vagyok, és 48 kgnál szokott lenni menzeszem kb, meg beteg voltam akkor.

Szóval, múlt héten voltam bulizni, és kicsit berúgtam, és lefeküdtem egy sráccal, és bennem volt egy ideig gumi nélkül, ez még a legelején volt, kb. maximum 1 percig, de csak félig fért be, mert nagyon szűk voltam.

Utána meg használtunk óvszert, és abba élvezett el.

Mondom, menzeszem május elején volt utoljára kb... mert ne tudom visszaszedni, mert az idegeskedés miatt képtelen vagyok eleget enni...

Ez múlt pénteken történt

18 éves vagyok

2012. júl. 11. 16:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
a babakocsi most akciós a tescoban
2012. júl. 11. 16:56
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
Akkor minek ribanckodsz és baszol be bulikban? A lányok ne igyanak 1. És 2. Ezt a gyerekvállalás: terhesség részre írjad.
2012. júl. 11. 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Azt biztos tudod, hogy az előváladék is tartalmazhat megtermékenyítésre alkalmas spermiumokat. Viszont az is tény, hogy nem élvezett "telibe", és így közelebb van az esély a 0%-hoz mint a 100%-hoz. Cserébe nemi betegség kapható ilyen rövid érintkezés során is. SZóval valószínűleg ezt megúsztad, de ettől még felelőtlen voltál. A jövőben légy észnél.
2012. júl. 11. 17:00
 4/17 A kérdező kommentje:
és úgy, hogy nincs menstruációm? Amúgy meg a srác az exem, és annó még ő volt nekem az első.
2012. júl. 11. 17:07
 5/17 anonim ***** válasza:

Úgy is, hisz honnan tudhatod, hogy nem most jött volna meg ismét?

Bármikor újraindulhat a ciklus, megérhet egy petesejt...

Jövő héten már tesztelhetsz!

2012. júl. 11. 17:18
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de azt nem értem, hogy Te miért csak 48 kilósan menstruálsz?
2012. júl. 11. 17:37
 7/17 anonim ***** válasza:
48 kg? Hízzál gyorsan legalább 5 kg-t!!!
2012. júl. 11. 18:00
 8/17 A kérdező kommentje:

azért nagyokos, mert egyszer voltam anorexiás, és 48 kg-ig nem jött vissza a havim. Meg most vékonyabb vagyok valamennyivel, mert állandóan stresszelek, és nem tudok annyit enni. Ergó nincs elég zsír a testemen, hogy lehessen gyerekem, hogy kitudjam hordani. Csak azért mégiscsak félek.

De azt nem értitek,hogy kb. 1 percig volt bennem, egyáltalán nem ment el, semmi, utána is, amikor fennvolt a gumi, akkor is vagy 20 perc tuti kellett neki.

2012. júl. 11. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Na most az a kérdés, hogy tudsz-e angolul?

Ha igen:

[link]

Nehogy átkapcsolj a magyarra, mert az marhaságot ír. Az angol tudományos forrásokra hivatkozik, a magyar pedig egy kútfejből írt, forrással alá NEM támasztott blabla.

2012. júl. 11. 18:48
 10/17 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy a lányok ne igyanak.A fiúk ihatnak?

Mi ez a hímsoviniszta szoveg?

2012. júl. 11. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!