Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a csajnak v a pasinak kell gondoskodnia az óvszerről?
Én úgy gondolom h a pasinak általában azoknál szokott lenni nem?
mondjuk a csajnál se hátrány:D szerintetek melyik félnek kell gondoskodnia róla?
Attól függ, hogy kapcsolatban, vagy anélkül.
Szerintem a fiúk nagy részénél szokott lenni. De pl. jó ha van a lányoknál is, ha olyan. Mármint úgy értem, hogy én nem vinnék magammal sehova óvszert, mert nem szándékozok senkivel lefeküdni, aki nem a párom, vele viszont úgyis megbeszélem, meg ilyesmi.
De pl. aki bulizni jár, és egy kis kalandot keres, akkor jó ha a lány is visz magával, mert lehet, hogy elragadja a hév a fiúnál pont nincs, az szívás.
De ha kapcsolatban van, akkor érdemes a lánynak is "bekészítve" tartani, ha úgy gondolja, hogy hamarosan sor kerül rá. (bár gondolom azért a párok erről szoktak beszélni, legalábbis nekem ez a természetes)
Ha kapcsolatban van, akkor az már más. Mert a lány sem várhatja el, hogy mindig a fiú vegye (már ha nem szed a csaj fogamzásgátlót, hanem óvszerrel védekeznek). Akkor szerintem felesbe. Vagy egyszer ez, egyszer az. Szerintem így a normális.
aha szóval akk mindkettőnél kell h legyen
am csaj vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!