Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek a csajnak v a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a csajnak v a pasinak kell gondoskodnia az óvszerről?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom h a pasinak általában azoknál szokott lenni nem?

mondjuk a csajnál se hátrány:D szerintetek melyik félnek kell gondoskodnia róla?

2009. júl. 11. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőnek kell gondoskodnia az ien dolgokrol! Jobb kettő mint egyse.
2009. júl. 11. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kapcsolatban, vagy anélkül.

Szerintem a fiúk nagy részénél szokott lenni. De pl. jó ha van a lányoknál is, ha olyan. Mármint úgy értem, hogy én nem vinnék magammal sehova óvszert, mert nem szándékozok senkivel lefeküdni, aki nem a párom, vele viszont úgyis megbeszélem, meg ilyesmi.

De pl. aki bulizni jár, és egy kis kalandot keres, akkor jó ha a lány is visz magával, mert lehet, hogy elragadja a hév a fiúnál pont nincs, az szívás.

De ha kapcsolatban van, akkor érdemes a lánynak is "bekészítve" tartani, ha úgy gondolja, hogy hamarosan sor kerül rá. (bár gondolom azért a párok erről szoktak beszélni, legalábbis nekem ez a természetes)

Ha kapcsolatban van, akkor az már más. Mert a lány sem várhatja el, hogy mindig a fiú vegye (már ha nem szed a csaj fogamzásgátlót, hanem óvszerrel védekeznek). Akkor szerintem felesbe. Vagy egyszer ez, egyszer az. Szerintem így a normális.

2009. júl. 11. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám mindig azt mondta,hogy a lány egy olyan fontos dolgot,mint a védekezés sose bízza a fiúra.:)
2009. júl. 11. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám mindig azt mondta, hogy amíg mindkét fél részt vesz a szexben, addig mindkét félnek kötelessége gondoskodni a védekezésről. Tehát igenis a lánynak is feladata h vegyen gumit
2009. júl. 11. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám nem mondott semmit, de ennek ellenére szerintem mindkét félnek kötelessége.
2009. júl. 11. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom kié, de ha te pasi vagy mindig legyen nálad gumi. Én a pénztárcámban hordok magammal mindig kettőt, és a pénztárcám mindig nálam van, akárhova megyek. Szóval ezen ne filózz, hogy kinek a dolga, akár pasi vagy, akár csaj, legyen otthon, vagy nálad, mert nagyon ciki, ha épp az ágyban fekszetek, veszed le a melltartóját a csajnak, és eszedbe jut, hogy nincs gumitok.
2009. júl. 12. 00:29
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem soha senki nem mondott semmit, nem bízom a pasikra ezt a dolgot, így nálam van, ha épp nem hosszútávú kapcsban vagyok, mert kkor ugye foggátló..
2009. júl. 12. 03:26
 8/8 A kérdező kommentje:

aha szóval akk mindkettőnél kell h legyen

am csaj vagyok

2009. júl. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!