Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet a Diane35 mellekhatasa,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a Diane35 mellekhatasa, hogy nem birok enni?

Figyelt kérdés
Tudom en, hogy butan hangzik, de miota szedem (3 napja) egyeszruen alig birok enni. Nincs hanyingerem vagy ilyesmi, csak egyszeruen mondjuk leulok ebedelni es mar a levest sem birom megenni teljesen. Es itt nem hatalmas adagokrol van szo, Olyat mar hallotttam, hogy valaki tul sokat kezd enni tole, de hogy egyaltalan ne egyen?!
2009. júl. 11. 10:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a gyógyszer miatt van!Én is ezt szedtem,de nekem nem volt ilyen problémám!Minden esetre várj még pár napot, ha változatlan marad a helyzet, akkor menj vissza az orvoshoz, és ő majd megmondja,hogy lehet e attól!

De ha a gyógyszer mellékhatása is lenne, annak hamar el kellene múlnia!

2009. júl. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!