Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok, hölgyek! Ki mióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Ki mióta szed fogamzásgátlót, és hány éves?

Figyelt kérdés
Aki régóta szed annak van valami baja tőle?
2009. júl. 11. 00:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
24 vagyok, triregolt szedek 8 éve. járok szűrésre, minden rendben, és nemvoltak mellékhatéásai sem.
2009. júl. 11. 00:11
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
17 vagyok, 3 éve triregol. semmi mellékh.:)
2009. júl. 11. 00:53
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
25 vagyok, sosem szedtem, soha nem is fogok.:)
2009. júl. 11. 01:27
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
16 vagyok,Yasminelle.1 hónapja.
2009. júl. 11. 07:00
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
ja,és semmi mellékhatás:)
2009. júl. 11. 07:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
6 levelet szedtem be eddig, már a 2. fajtával próbálkozom. Megőrülök a mellékhatásoktól, úgyhogy elképzelhető, hogy abba kell hagynom. 24/l
2009. júl. 11. 07:50
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok, 4 hónapja... hát volt pár kedves kis mellékhatásom... felborult a hüvelyflórám jött a hüvelygomba. Most abba kellett hagynom, mert feküdnöm kellett műtét után egy hétig és így nem ajánlott szedni. Kicsit bekavart szegény szervezetemnek, mert váladék jött a mellemből, eléggé megijedtem.
2009. júl. 11. 11:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok, öt éve szedek, ez az ötödik fajta, a többivel egyen kívül volt bajom rendesen, az orvosnak mondtam és csak úgy, hopp, akkor legyen ez, ez se jó? Hát akkor hopp most emez jutott eszembe. Legutoljára végeztem egy nagy kutatómunkát (nem olyan mélységig, hogy Juliskának bevált-e), aztán odamentem közöltem, hogy mit írjon fel, és végre jól elvagyok, nincs semmi bajom.
2009. júl. 11. 12:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
17 vagyok, Yasminelle-t szedek 2 hónapja.
2009. júl. 11. 13:36
 10/21 A kérdező kommentje:
Én már 9 éve szedem, kb a 4. fajtát, az elején pattanásos bőr miatt írták fel, később meg azért folytattam, mert kapcsolatom lett. Azt a tanácsot kaptam, hogy hagyjam abba mert ki tudja a 9 év alatt mennyi kárt tett bennem(nem igazán volt panaszom ezzel kapcsolatban eddig), de mivel babát még pár évig biztos nem akarok, más módszerben meg nem nagyon bízok(meg pl óvszer havi adagra nézve drágább is sokkal) így nem szeretném abbahagyni. Azért tettem fel a kérdést, hogy aki régóta szedi lett-e baja tőle, vagy esetleg babavállalásnál okozott-e problémát az előzetesen szedett gyógyszer?
2009. júl. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!