Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett hogyan lehet össze hozni hogy terhes legyek?
"Nem sok beleszólása van a szüleidnek. Ha szeretnétek, vállaljátok be, de tényleg hagy abba akkor a tabit, mert árthat a babának, ha mégis becsúszna."
Ja, igazad van, a szülőknek semmi beleszólásuk abba, ha a még náluk lakó és még 18 év alatti gyereküknek gyereke legyen. Okos vagy.
Utolsó, ne személyeskedjél.
Semmilyen más információt nem adott, nyilván úgy értettem, hogy ha már független a szüleitől. Ne nézzél már idiótának szépen kérlek...
Ne vitatkozzatok, kédező te meg válaszolj a kérdésekre, neked is válaszoltak!
Hány éves vagy? A pasid aakrod átverni, vagy magadat? Egyik sem szép ám, viszont a babát úgy kell tervezni, hogy előtte egy időre abba kell hagyni a fogamzásgátló szedését biztonsági okokból. Gondolo nem szeretne egyikőtök sem fogyatékos babát, te meg hogy néznél utána tükörbe hogy önzőségből világra hoztál valakit, aki nem lesz egészséges?
30F
Nem, nem kéne MINDENBE beleszólniuk, ez igaz.
De a gyerekvállalás hatalmas felelősség, és a leírásodból egy butább 16 évesnek gondoltalak. A szüleid felneveltek egy gyereket, tudják, mivel jár. Nem hiszem, hogy rosszat akarnak.
Nem tudom, a barátod hány éves, de ne csak odáig gondold el a sztorit, hogy terhes vagy, a nyakába ugrasz, 9 hónap múlva baba, aki állandóan mosolyog és minden happy.
Nekem nincs gyerekem, és biztos vagyok benne, hogy van vagy 1000 dolog, amiről nem is tudok a gyerekvállalással, babákkal kapcsolatban. Azt sem tudom róluk, hogy nem tudom őket.
Ha alapból úgy állsz neki az egésznek, mint egy tini, aki este el akar lógni, nem lesz jó vége. Inkább beszélgess a szüleiddel, hogy miért nem tartják jó ötletnek a gyerekvállalásodat, és figyelj arra, amit mondanak. Vegyétek komolyan egymást.
Ha a szülőket akarjátok becsapni,akkor miért kell tabletta mellett gyereket csinálni? Abbahagyod a szedést és nekik azt mondod szedted.Ez csak a technika.
A gyerekhez nem csak szerelem kell.A szülőkkel éltek?El tudnátok tartani magatokat és a gyereket? Van munkátok?A szellemi érettségedet már tudjuk,az nem megfelelő egy gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!