Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gumit vegyek?
nincs. A gumi az gumi. Egy kicsit kevésbé jön át rajta a fizikai inger, azaz egy kicsit minden gumi segít. De ez fejben dől el, az agyadra meg nem lehet gumit húzni. Készülj fel egy gyors eldurranásra.
Ha ven elég potencia, akkor másodszorra is neki lehet állni. ha nem megy, akkor marad az orál. Próbálj meg valamit nyújtani a lánynak!
A kedves első válaszoló kihagyta a Good Year-t és a Pirelli-t.
de Van kerékpárokhoz is sokféle..Maxxis, Continental..:D
....
a durex performa az, amiben érzéstelenítő van, hogy tovább tartson. bár nem tudom, az első alkalomhoz nem ajánlanám, mert amikor mi ezt használtuk a barátomnak le is lankadt tőle :S ... közben... amúgy minden méretre jók ezek kb. durex ami szerintem megbízható, vagy lifestyles
Vegyél négy évszakost,az télen nyáron használható! :)
Viccet félre téve most válaszolok a tényleges kérdésre is.A Durex Classic az egyik legmegbízhatóbb.Talán a legdrágább is,de nagyon jó.Én vagy ezt használom,vagy a Durex Love-t.Mindkettő 900Ft körül van,nincs bármilyen méretre jó.Aztán még elég jó márka a Lifestyle (lehet rosszul írtam) És ha rám hallgatsz,akkor csak gyógyszertárban veszel óvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!