Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként ciki óvszert venni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 15:08
11/19 anonim válasza:
Majd ha kikaparnak, az lesz a ciki
12/19 anonim válasza:
Ha általánosan nézzük akkor nem ciki, viszont ha ilyen 15 meg nem tudom hány évesek veszik, akkor nem csodálom hogy még a pénztárosnak is kiesett a kezéből.
Mondjuk a buszon láttam már olyat hogy egy gimis kiscsajnak ott virított a táskájában, és még csak meg se próbálta valamivel eltakarni. Ezen nagyon kész voltam. Szóval, a tiniknél még lehet hogy "vagány" dolog is.
13/19 anonim válasza:
ha tippelhetnél, hogy hány évesnek néztél volna minket, akkor 18 at mondtál volna, mint mindenki:)
a pénztáros dobozkiesős voltam :)
14/19 anonim válasza:
Egy vicces sztori, nem ide tartozik, de elmesélem: Szlovákiába voltunk síelni, 9 éve, tehát akkor voltam 12. Ismerősökkel voltunk idősebbek, sörözgettek meg minden. Másnap mondom kell egy kis szlovák korona határnál beváltom lesz pénz ezért üres sörösüvegeket vissza vittem a helyi boltba. Pénztárnál láttam óvszert. Mondom veszek egy dobozzal, felfújom meg vízzel megtöltöm, kis taknyos voltam...hát na. Pénztáros nem tudott magyarul valamit magyarázott, majdnem hogy kiabált, de nem értettem. Teljesen hülyének nézhetett: kisgyerek vissza viszi a sörösüvegeket, árából meg kotont vesz. De végül oda adta. :D Én akkor sem tartottam cikinek. :D
15/19 anonim válasza:
Jha, de amúgy én fiú vagyok. Az előző :D
16/19 anonim válasza:
Max te fogod azt érezni a fejedben. Ezenkívül leszámítva, hogy a pénztáros bejelenti a hangos bemondón, hogy óvszert vettél és mellesleg lány vagy semmi probléma ezzel (: szóval nyu ojy
17/19 anonim válasza:
Nem ciki! A Te biztonságod a fő és még szép, hogy védekezel :) Egyébként lehet kellemetlen érzésed lesz a pénztárnál, de az eladók tényleg nem fognak foglalkozni azzal, hogy mit veszel. Na meg ha esetleg több dolgot is vásárolsz (kaja, üdítő), akkor meg jobban el is "vesződik" a dolgok között ;)
18/19 anonim válasza:
A nem kívánt terhesség a "CIKI"
19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki,én is vettem már párszor és túléltem. Amugymeg ha cikinek érzed,kb 5percbe se telik az egész és valoszinű nemtalálkozol azokkal az emberekkel gyakran,tehát utána el lehet felejteni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!