Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes, ha nem védekez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha nem védekeztünk, de mielőtt elélvezett a barátom kivette?

Figyelt kérdés
A barátom külföldön dolgozik, elég ritkán jön haza, így minden alkalmat kihasználunk, hogy együtt legyünk.Az egy hét során többször is szeretkeztünk és mindig a megszakításos módszerrel csináltuk.2 napja késik a menstruációm, lehetek terhes?

2012. júl. 6. 14:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
Igen lehetsz terhes...mert szex kozben a ferfiak nem tudjak kontrolalni magukat es nem biztos hogy idoben kivette.Ha csak egy csopp smerma bekerult a huvejedbe akkor az megtermekenyulhet es terhes maradhatsz.Szerintem csinalj egy terhessegi tesztet es ha negativ akkor legkozelebb ovszerrel csinald.
2012. júl. 7. 10:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom van rá esély ,hogy terhes légy!.. de én saját tapasztalatim szerint a a volt barátommal legtöbbször(bulik után) nem védekeztünk csak megszakitásos módszerrel és 2 év alatt nem lettem terhes és ezt eljátszottuk min hetente 1x ..
2012. júl. 9. 21:30
 13/20 A kérdező kommentje:
Igaziból már 5 napja késik.Viszont van jele, annak, hogy megjönne, mert ilyenkor pattanásos lesz az arcom és most is az.Az ismeretségi körömben pedig van olyan akinek már 2 hetet, vagy egyet is késett.Akkor még ne ijedjek meg?
2012. júl. 9. 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:

mi az összes párommal így védekeztünk, soha nem lettem terhes, csak amikor nem vette ki, akkor rögtön.

ebből kifolyólag van rá 0,001 % esély arra, hogy te terhes vagy.

2012. júl. 9. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
40%

Ha 5 napja késik, mi szarért nem csinálsz tesztet?

ddig vársz, hogy a végén elvetetni se lehessen?

2012. júl. 9. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
én mindig igy védekeztem és sosem lett baba!!!
2012. júl. 25. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
nem leszel terhes én mindig igy szexelek és soha nem lettem terhes!
2012. júl. 25. 17:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Nektek mázlitok volt. Van rá esély, nem sok de van!
2012. júl. 26. 14:11
 19/20 anonim válasza:
Megjött már?
2014. jún. 24. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Kerdezo, vemhes lettel a vegen?:)
2015. okt. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!