Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Durex óvszer biztonságos?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durex óvszer biztonságos? Sokan írták, hogy kiszakad közben.

Figyelt kérdés
melyik a legbiztonságosabb óvszer márka?
2009. júl. 10. 14:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
lifestyles -nagyjából bármelyik. a durex nagyon el is szorít, túl szűk...
2009. júl. 10. 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a Durex a legbiztonságosabb, többnyire azt használok, bár volt egy pár hét, amikor noname gumit használtam, de az kicsi volt, de ha már megvettem a 12-es csomagot, elhasználtuk. A Durexel nekem még sose volt bajom, nem szakadt ki, nem volt lukas se. (Bár szerencsére még semmilyen óvszerrel nem volt ilyen teknikai gondom, csak volt amit nagyon szorosnak éreztem.)
2009. júl. 10. 14:29
 3/15 anonim válasza:
75%
lifestyles - ultravékony:)
2009. júl. 10. 14:33
 4/15 A kérdező kommentje:
A lifestyles-tól kidörzsölődtem,és viszkettem,ezért váltottam durex-re(ultra thin),csak sokan írták róla,h kiszakad,és ez valahol aggaszt.
2009. júl. 10. 14:36
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Durexről leálltunk anno, mert nagyon veszélyes volt, folyton lecsúszott a páromról, szerintem szöggel ütöttük volna oda akkoris lecsúszott volna valahogy!! Azóta Lifestyls Ribbed-et használunk, isteni, imádjuk.

Jah, a durexről még annyit hogy nekem egyik másik fajta miatt úgy égetett odalennt hogy a szex amiatt fájt....

2009. júl. 10. 14:43
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Nekem a Lifestyles szakadt ki 3x is pár év alatt. Azóta hanyagolom, és csak Durexet használok, már 7 éve... még sosem volt vele problémám. (Jade egyszer.)

Szerintem azért biztonságosabb a Durex, esetleg ne ultravékonyat vegyél. Vagy nem árt ha spermicid.

2009. júl. 10. 14:43
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Mi durex Love-t használunk, semmi baj nem volt vele, elég sikos is, le se csúszott soha. De tapasztaljátok ki nektek melyik a jó.
2009. júl. 10. 14:50
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekünk egy durex fullosan szétszakadt szex közben!
2009. júl. 10. 14:53
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak vigyázni kell aztán bármelyik jó...mondjuk nálunk már volt oylan, hogy feljebb csúszott a spermatartó része is, aztán amiatt szakadt ki mikor beakarta tenni....
2009. júl. 10. 15:12
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

2szer hazsnáltam életemben óvszert, durexet, mind a 2szer kiszakadt. nincs hosszú körmöm, nemvolt lejárt, óvatosan bontottam ki, a méret is tökéletes volt, és nem durvultunk.

szerencsére tablettát szedek így nemvolt gáz.

2009. júl. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!