Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex óvszer biztonságos? Sokan írták, hogy kiszakad közben.
Durexről leálltunk anno, mert nagyon veszélyes volt, folyton lecsúszott a páromról, szerintem szöggel ütöttük volna oda akkoris lecsúszott volna valahogy!! Azóta Lifestyls Ribbed-et használunk, isteni, imádjuk.
Jah, a durexről még annyit hogy nekem egyik másik fajta miatt úgy égetett odalennt hogy a szex amiatt fájt....
Nekem a Lifestyles szakadt ki 3x is pár év alatt. Azóta hanyagolom, és csak Durexet használok, már 7 éve... még sosem volt vele problémám. (Jade egyszer.)
Szerintem azért biztonságosabb a Durex, esetleg ne ultravékonyat vegyél. Vagy nem árt ha spermicid.
2szer hazsnáltam életemben óvszert, durexet, mind a 2szer kiszakadt. nincs hosszú körmöm, nemvolt lejárt, óvatosan bontottam ki, a méret is tökéletes volt, és nem durvultunk.
szerencsére tablettát szedek így nemvolt gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!