Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yadine vagy Lyndinette 20? Melyik hizlal kevésvé és melyiknek alacsonyabb a hormontartalma?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 12:19
1/7 anonim 

válasza:

Ird be a google keresőbe és ott fent van a betegtájékoztató.Abban meg benne kell lennie milyen hormontartamú.
2/7 anonim 

válasza:

Nem vagyunk egyformák, így a hormonális működésünk sem egyforma. Mások tapasztalataiból nem igazán lehet egyetlen gyógyszerre sem ránk érvényes következtetést levonni. Ami nekem bejött, egyáltalán nem biztos, hogy neked jó és nyilván ez fordítva is igaz.
3/7 anonim 

válasza:

Én yadine-t szedek, lehet meglepő de amióta szedem fogytam, a bőröm se zsíros a hajam se zsírosodik gyorsan, viszont amikor elkezdtem szedni 1 hónapig folyamatosan megvolt :S de megérte szerintem
4/7 anonim 

válasza:

Én 3 évig szedtem lindynette 20-at,és gombás lettem tőle.Azóta sem tudtak kikezelni.Nem ajánlom!
5/7 anonim 

válasza:

Én sem ajánlom a Lyndinette-t. Az orvosom először azt irt fel nekem, meghiztam tőle, hangulatváltozásaim voltak, rosszul aludtam, minden bajom volt tőle. Viszont utána Yadine-ra váltottam és már két éve szedem, semmi bajom tőle, sőt a felesleg is lement rólam, mondjuk sportoltam is, és ami plusszpont hogy nőtt tőle a mellem..:-) Sztem ennek mindenki örül. Mondjuk mindenkire más hatással van, de nekem a yadine vált be. Azt viszont nemtudom melyiknek kisebb a hormontartalma, de mivel a yadine újabb gyanitom h annak, de ebben nem vagyok biztos. Volt olyan is h tartottam 3 hónap szünetet és volt néha ilyen vérezgetés de semmi komolyabb tünet nemvolt.
6/7 anonim 

válasza:

Én jól meghíztam a lindytől, tiszta zsír lett a bőröm, állandóan szenvedtem a fájdalomtól (mell, has). Sokan pozitív mellékhatásként említik a mellnövekedést, én inkább negatívként, mivel nálam erős fájdalommal jár, ami megkeseríti az életem. Azóta lecseréltem ezt a gyógyszert, de uazok a mellékhatások eddig. A következő amivel próbálkozhatok a yadine vagy yasminelle.
7/7 anonim válasza:
Lyndinette: szintén gombásodás, 2 éve nem szedem, de még most is folyamatosan visszatérő probléma a betegség
Yadine: nálam az elején fogyás, majd taccsra vágta a libidómat, amit még most sem sikerült helyrehozni.
Úgyhogy elhatároztam, hogy az életben nem szedek többet fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!