Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb hormontartalmú tabletta tényleg kevésbé, vagy egyáltalán nem hizlal?
Ha jól van beállítva a tabletta, akkor se pattanás, se hízás nem lép fel. Éppen ezért kell vérvételt végezni mielőtt a doki felírná, hogy biztos jó legyen. Ha mégis jelentkeznek negatív mellékhatások, (van, aki pont ettől fogy, vagy tisztul az arca) Akkor szólsz a dokinak, és kapsz másik gyógyszert.
Én soha egyetlen tablettámtól se híztam.
Tényleg nem hizlalnak...annyira. Nekem is már csak az utolsó 20 kilót kéne leadni, miután úgy megborította a hormonházartásom, hogy sose jön helyre.
Az alacsony hormontartalom kéz a kézben jár azzal, hogy háromszor akkora eséllyel okoz trombózist.
De hát manapság senki se ül egyvégtében 20 percnél többet, nincs is mitől félni, nemdebár.
"Tényleg nem hizlalnak...annyira. Nekem is már csak az utolsó 20 kilót kéne leadni,"
És kinek a hibája, hogy ettél mint egy malac?
Nem a gyógyszertől híztál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!