Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az alacsonyabb hormontartalmú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb hormontartalmú tabletta tényleg kevésbé, vagy egyáltalán nem hizlal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
már mind alacsony hormontartalmu.és éhség érzetet okozhat,ami nem jelenti zat hogy zabálni kell...elvielg egy sem hizlal már
2011. júl. 29. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól van beállítva a tabletta, akkor se pattanás, se hízás nem lép fel. Éppen ezért kell vérvételt végezni mielőtt a doki felírná, hogy biztos jó legyen. Ha mégis jelentkeznek negatív mellékhatások, (van, aki pont ettől fogy, vagy tisztul az arca) Akkor szólsz a dokinak, és kapsz másik gyógyszert.

Én soha egyetlen tablettámtól se híztam.

2011. júl. 29. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Tényleg nem hizlalnak...annyira. Nekem is már csak az utolsó 20 kilót kéne leadni, miután úgy megborította a hormonházartásom, hogy sose jön helyre.

Az alacsony hormontartalom kéz a kézben jár azzal, hogy háromszor akkora eséllyel okoz trombózist.

De hát manapság senki se ül egyvégtében 20 percnél többet, nincs is mitől félni, nemdebár.

2011. júl. 29. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
ritka eset ha vkire ien szar hatással van...első vagyok am...nem szedem 8honapja mert picit szeretnénk és nem jön össze.lehet a bogyo miatt,lehet mert nem lehet valamelyikünknek.elözö alkalommal 3hetet késett most is több mint 3hete késik kicsit vérzek néha néha és ennyi.felboritotta nagyon a gyogyszer és többé nem szednék,de attol függetlenül nem nagyon van mellékhatása ezeknek már
2011. júl. 29. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

"Tényleg nem hizlalnak...annyira. Nekem is már csak az utolsó 20 kilót kéne leadni,"

És kinek a hibája, hogy ettél mint egy malac?

Nem a gyógyszertől híztál meg.

2011. júl. 29. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót. Ha hízol tőle gyógyszert kell váltani mert nem jó a szervezetednek a gyógyszer.
2011. júl. 29. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pl. fogytam -5 kg
2011. júl. 30. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!