Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a ma kapható legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló tabletta?
Figyelt kérdés
én szedtem már Tri-regolt,Novynettet,mindig volt előtte vérkép is mégsem vált be egyik sem.2011. okt. 8. 14:51
1/6 anonim válasza:
sz@r a nőgyógyászod. menj másik dokihoz.
2/6 A kérdező kommentje:
hát igen arra én is rájöttem ,hogy nem a megfelelő orvosnál voltam...
2011. okt. 8. 16:38
3/6 anonim válasza:
mi az, hogy nem vált be? terhes lettél?
4/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül az orvos hibája az, hogy neked nem jön be. Az orvos vérképből csak azt tudja megállapítani, hogy rendesen működik-e a májad, szedhetsz-e tabit. Azt, hogy neked éppen milyen mellékhatásai lesznek tőle, azt nem tudja kiszopni a kisujjából. Egyébként vannak olyan nők, akiknek egyik sem válik be, mert egyszerű érzékeny rá a szervezetük.
5/6 anonim válasza:
Az sem biztos,hogy neked alacsony hormontartalmú tabletta kell,ez a tünetektől is függ,amiket a másik tablettáknál éreztél.Az orvos veled együtt kisérletezik és szólnod kell,ha érzel mellékhatást és ad másikat.Mindegyik orvos ezt csinálja,mivel nincs álltalános recept,hogy mindenki ugyanúgy fog reagálni az egyes fogamzásgátlókra.Amitől neked bajod volt a másiknak lehet jó és fordítva.Az a kérdés,hogy mennyi türelmed van még kivárni,hogy megtaláld az igazit,ha egyáltalán van olyan és bírja majd a szervezeted valamelyiket is.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2011. okt. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!