Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkezdtem szedni a Symiciát....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem szedni a Symiciát. A 8. szem után véd?

Figyelt kérdés
Betegtájékoztató írja, hogy már az első szem után, de szoktak ajánlani pár hetet. Nekem nem mondott semmit.
2012. júl. 5. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerinted a betegtájékoztatóra miért írják rá azt, hogy az első szemtől véd? Hogy kib@sszanak veled? :)
2012. júl. 5. 15:14
 2/2 Lea82 válasza:

Azt valakinek fel kellett írnia, nem? Nem mondta el???

Egyébként nekem azt mondta anno a nőgyógyászom, hogy az első levéllel szedjem be, utána megjön, és a második levéltől már teljes a védelem. És ha a hónap közben (mármint a levél elfogyása előtt) esetleg hányás vagy hasmenés lép fel, akkor abban a hónapban nem árt a gumi, és a következő lesz megint a tuti. Én soha nem kockáztattam, ha egy kicsit is "neccesnek" éreztem a dolgot (pl. az előbb említett betegségek miatt), azonnal vettem/vettünk gumit is. Egy normális pár ezt teljesen elfogadja és megérti. Nem éri meg kockáztatni. Én nyugodtan akarom élvezni a szexet, és nem azon parázni, hogy esetleg terhes leszek...

2012. júl. 5. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!