Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnék megkérdezni ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék megkérdezni ki milyen fogamzásgátlót szed?

Figyelt kérdés
Sajnos családomtól örököltem nagyon gyorsan meghízok akármitől hozzáteszem egész apróként kezdtem sportolni heti 3rendszerességgel 167cm/71kg és örülök hogy tudom tartani:S ezért kérdeztem .Semmiképpen nem szeretnék felesleges kilókkal küzdeni:S 22/L
2012. júl. 4. 23:46
 1/10 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Mindegy mert az orvos írja fel
2012. júl. 4. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
semmilyet
2012. júl. 4. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Yadine.

Én is hízásra hajlamos vagyok, és nem volt gáz. Alcsony hormontartalmú. Kicsit drágább, de megéri.

2012. júl. 4. 23:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Rettentő kedves Orvosom van figyelembe veszi a kérésem!Azért kérdetem hogy ti milyet szedtek ,mert mondja barátnőm hogy neki gyógyszer felírása előtt vért vettek hogy biztos jó e nekem..Én már szedtem Stodette és ezt csak úgy irta fel azt mondta "ez jó lesz "kb..:S és ettől is felkaptam kb 3hónap alatt 5kg... de sztem több lett volna ha nem sportolnék
2012. júl. 4. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
nem hízol a fogamzásgátlótol ez tévhit tudod mennyit , max 3 kilót mert nekem ennyi volt és csak az első havi adagnál utánna semmi hízás és más barátnőim se híznak tőle én tri regolt szedek 2 éve
2012. júl. 4. 23:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet hogy nem ártana egy alaposabb kivizsgálás, mert ez nem mondható normálisank kicsit se. Lehet olyan probléma áll a háttérben, amiből komolyabb bajod is lehet és jó ha ez minél előbb kiderül.
2012. júl. 4. 23:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Voltam mindenfajta vizsgálaton ...és a megállapítás hogy a fogamzásgátló miatt lehet csak..:S Ezért jó lenne ha tudnám mit ne váltsak ki:S
2012. júl. 5. 00:10
 8/10 anonim ***** válasza:

1. A tabletta előtti vérvételből nem lehet megállapítani, hogy neked melyik lesz a jó. Ez egy buta tévhit. Abból csak májfunkciót néznek.

2. Minden nő szervezete más. Nem véletlen van ennyiféle tabletta. A te szervezeteden múlik, hogy mi bajod lesz tőle. Valakinek ez válik be, vkinek az. Attól, hogy vki az egyik tablettától nem hízik, attól te még hízhatsz tőle.

Pl. itt írta vki, hogy tri-regolt szed és nem hízott, másik kérdésnél meg vki 3 hónap alatt 15 kilót szedett fel tőle.

Kipróbálod, ha hízol, akkor váltasz.

De ha ennyire rettegsz a hízástól, akkor használj gumit, attól biztosan nem fogsz elhízni.

2012. júl. 5. 00:59
 9/10 anonim válasza:
én most kezdtem el szedni egy viszonylag új fogamzásgátlót: Zoely-t. azt írták róla, hogy 88% nem számolt be súly gyarapodásról illetve csökkenésről, 10% említett súlynövekedést és 2% súlycsökkenést.
2012. júl. 5. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Először Volinát szedtem, emellett nagyon kevés étvágyam volt, örültem is neki.

Most Zoely-t szedek, van rendesen étvágyam, szóval nagyon oda kell figyelnem, hogy mennyit eszek. Az első levélnél végig +3-4 kg víz volt bennem, az ujjamra a gyűrűt nem tudtam felhúzni.

2012. júl. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!