Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » MIndegyik óvszernél így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIndegyik óvszernél így van?

Figyelt kérdés

[link]

ezen a honlapon van egy óvszer aminek 108mm a kerülete,és ez(UltraThin)csak ekkora méretben van?szóval van ennél nagyobb vagy kisebb?ha van belőle több méret,az felvan tüntetve a dobozon?

2009. júl. 9. 23:51
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
en csak azt tudom h a durexnel van olyan h a lila a legkisebb. az xl - es meg a legnagyobb.
2009. júl. 9. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Jézusom de sötét vagy, ez nem azért ultra thin mert ultra pici pö.csre való hanem mert a gumiréteg vékonyabb!
2009. júl. 10. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:
bár a kérdés nem erről szólt de hadd mondjak valamit! fél évig használtunk gumit a barátommal, semmi gáz nem volt! Egyszer vettünk ilyet, 72órás lett a vége! Más ismerősöm is így járt! Szóval meggondolandó ez a gumi! egyébként Durex-nél tényleg van méret!
2009. júl. 10. 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves második válaszoló,

Most okosnak hiszed magad, mi? :) Az UltraThin nem UltraKicsit jelent, hanem UltraVékonyat, úgyhogy a kérdező sem amiatt kérdezi! Ha nincs türelmed, akkor ne válaszolj.

Az UltraThin-nel egyébként nekem is felemás élményeim vannak, nálunk már szakadt el, míg barátnőim vígan használják... hmm. A méretezést LifeStyles-ban egyébként nem tudom, de igen, a dobozon biztosan rajta van. A Durex-ben biztosabb vagyok, az elég precíz.

2009. júl. 10. 09:15
 5/8 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek aválaszt,és második válaszoló,nem azt kérdeztem,h pici,vagy nagy péniszre való-e,hanem azt,hogy van-e a dobozon feltüntetve méretezés,HA van ilyen a lifestyle-nál,durexnél tudom hogy van,még lifestyle-t nem probáltam
2009. júl. 10. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:

mi is ezt használjuk egy éve, kipróbáltunk mást is, de ez tetszett a legjobban mindkettőnknek, és semmi gáz nincs vele, hát én még sosem láttam a dobozán méretezést, pedig már elhasználtunk párat,de lehet nem voltam elég figyelmes :)

22l

2009. júl. 20. 23:35
 7/8 anonim ***** válasza:

ez 1 igen kellemes /kényelmes/ óvszer, próbáltuk már mi is.

a méretben nem vagyok biztos, DE úgytudom ebből csak ez van.

pár gyártónak van Extra méretűje az tuti.

2009. júl. 21. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
a thin angolul vekonyat jelent.. szoval..
2009. júl. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!