Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért hízlalnak a fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hízlalnak a fogamzásgátlók? Egyáltalán mindegyik hízlal? Van olyan, aminek nincsen kellemetlen mellékhatása?

Figyelt kérdés
Böngésztem a neten és sokan azt írták h híztak tőle, drága stb. Arra lennék kíváncsi h van-e olyan fogamzásgátló, amitől nem lehet hízni? Légyszi'!
2011. jún. 19. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez személytől és a fogamzásgátlóban lévő anyagoktól függ. Ha te érzékeny vagy a bogyeszben lévő anyagra, akkor hízni fogsz, ha nem nem. Vagy valami ilyesmi.

Én mondjuk kilóra nem híztam, csak úgy látványra kicsit bucibb a combom, meg megnőtt a mellem. Ezt fogalmam sincs hogy amúgy, ugyanannyi kilo vagyok elvileg mint mikor elkezdtem szedni - rendszeresen mérem magam.

Enyém amúgy symicia.

2011. jún. 19. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy nem a bogyó hizlal, hanem az, amit te össze-vissza eszel a hatására. Pl van aki jobban kívánja az édességet (mint én is), vagy vagyobb adagokat eszik. Sporttal és kis odafigyeléssel egyiktől sem fogsz hízni. Kb 4 éve szedek fog.gátlót és "csak" 6 kg szedtem fel, ami meg sem látszik.
2011. jún. 19. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy nem is annyira a hízással van itt a probléma, hanem a foggátló hatására a víz jobban felraktározódik a szervezetbe és ettől tűnik úgy mintha híztál volna. Meg meglátszódhat a bőrödön is. itt most a narancsbörre gondolok... Én amúgy soha nem szedtem gyógyszert, meg nem is akarok, mert sok rossz mellékhatása lehet. Amúgy mivel vérsűrítő hatása is van, így az ereidre sem lesz jó hatással. Kijöhetnek tőle kisebb visszerek akár. Főleg ha még hajlamosabb is vagy rá.
2011. jún. 19. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

minden szervezetre máshogy hatnak.

én a Tri-regoltól nagyon sokat híztam,pedig csak a menzim helyreállítására szedtem pár hónapig.

a legutóbb amit szedtem Novynette,amellett nem híztam,sőt fogynom is sikerült 8 kilót,(nagyon sokat bajlódok a súlyommal,kb.15 kg feleslegem van.)

viszont egy év után migrénes meg depressziós meg pánikbeteg lettem a hormonok miatt úgyhogy nem szedtem tovább.

ált.az alacsony hormontartalmú gyógyszerekre azt mondják nem hízlal,pl. Jangee viszont az oszt.társamnak pont azért írták ezt mert iszonyat vékony,de nem hízott tőle semmit.

2011. jún. 19. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!