Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Akarmit mondok, nem jo.
Figyelt kérdés
ha azt ajanlom vkinek sürgős esetben h vegyen be 72 orasat, lepontoznak. ha azt mondom h hasznaljon gumit, lepontoznak h az nem olyan jo. ha azt mondom h a gumi nem jo, akkor azzal jönnek h ha helyesen hasznaljak, akkor nem szakad ki. pedig de. ha azt mondom h a biztonság kedvéért legyen akkor gumi + megszakitás, akkor meg az a baj h túl parás vok. ha azt mondom h szedjen tablettat, mert az biztonságos, akkor megint beszólnak h " nem, a mindent tönkre fog tenni ". pedig a helyesen megvalasztott fogamzasgatlo nem okozhat gondot. ez biztos, nem csak ugy a levegőbe mondom. fél csaladom egészségügyis. ha meg én szólok le véletlenül vkit, mellesleg sztem tökre jogosan a megszakitott " védekezési modszer " miatt, akkor megint lepontoznak. ha a spermicideket irom, akkor meg " h lehetek ennyire hülye h ilyen megbizhatatlan dolgot ajanlok?????? ". pedig sztem a spermicid + ovszer jo parositas. akkor most tudjon az ember mit tanacsolni.2009. júl. 9. 23:07
11/18 anonim válasza:
"Engem azóta pontoznak le, mióta egyik kérdésre megválaszoltam, hogy heti 5x minimum szeretkezek."
Hogyhogy azóta? Hát azt meg honnan lehet tudni egy válaszból hogy ugyanaz a személy írja??
12/18 anonim válasza:
azért ennyire ne húzd fel magad.:) én annyira nem haragudnék rájuk, hisz a remény hal meg utoljára.. vagy mondhatnánk úgyis, hogy aki buta haljon meg.. bár ha nem azért, hogy őszinte és igaz válaszokat kapjanak, akkor miért járnak ide?
13/18 anonim válasza:
Szia! Igazad van, engem is rendszeresen lepontoznak, csak mert pl. nem küldtem el orvoshoz egy lányt, amiért normálisan megvolt a menstruációja...egyesek hormonproblémát javasoltak...orvoshoz küldtek valakit, aki nem esett teherbe megszakítás mellett..azoknak kellene orvoshoz menni akik ezeket javasolják. Csak a frászt tudják hozni az emberre és hatalmas sületlenségeket mondanak. Ne értsetek félre, engem a legkevésbé sem zavar, ha lepontoznak, nem engem minősítenek, én tudom, hogy ha nem etikai kérdésről van szó, ahol véleményt kell írni, hanem konkrét választ, akkor jókat írok, mivel csak olyan kérdésre válaszolok, amelyre biztosan tudom a választ. Szóval kár is idegeskedni miattuk, csak fáj nekik, hogy nem ők adják meg a helyes választ. Az emberi irigység és hülyeség határtalan.
14/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de volt itt jópár méretes ökör aki egészségügyis létére a lehető legnagyobb baromságot adta a válaszra, rosszabbat mint az olyanok akik nem egészségügyisek. És bele is írod, hogy eü-s vagy. Senkit nem érdekel. Főleg ha mondjuk ápoló vagy és lövésed nincs a nőgyógyászatról. Az én anyum az, mégsem írom bele a válaszaimba. Lepontozás meg nem érdekel, ez van.
15/18 A kérdező kommentje:
en se irom bele a válaszaimba. es nem azt mondtam h eü - s vok, mert nem vok az, csak a fél csaladom az, és azért elég sok fontos info ramragadt. hat igen, tudom, sokszor az eü - sök irjak a legnagyobb baromsagokat. h ők tudjak h előváladék az kevés a terhességhez. legalabb ők ne mondjanak ilyet.. :S:S
2009. júl. 9. 23:43
16/18 anonim válasza:
Ehh szó mi szó, tényleg sokan beleírják a válaszukba, hogy eüsök, én nem szoktam, csak ha már hatodjára hetedjére cáfolnak meg, ráadásul hülyeségekkel, nálam az eü nem ápolót jelent, úgy gondolom teljesen mindegy a foglalkozásom. Ez az előváladék dolog pedig mindig kérdéses, ezerszer átbeszélt téma, orvosok is külön véleményen vannak róla, én fújom az enyémet, sosem pontoztam le senkit azért, amiért mást mondott, mert az is lehet ugyanolyan megalapozott és helyes. Én például egy állítólagos eüstől olyat láttam, hogy a madaraknak herezacskója van...nah most erre mit mondjak? Higgyétek el a fele nem eüs csak egészségügyi kérdéshez ír, és ezt állítja magáról. Az pedig, hogy ápolók nem tudnak a nőgyógyászatról, csak félig igaz. Nálunk a diplomás ápolónők nagyon sokat tudnak róla, ugyanúgy, ahogyan például a védőnők is.
17/18 anonim válasza:
A kérdezőnek szeretnék még feltenni egy kérdést, bocsánat, tudom, hogy nem ide tartozik, de a yaz mennyibe kerül?
18/18 A kérdező kommentje:
a yaz-t én itt veszem szerbiaban, mert itt lakok. 10 euro egy havi adag.
2009. júl. 9. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!