Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Akarmit mondok, nem jo.
Figyelt kérdés
ha azt ajanlom vkinek sürgős esetben h vegyen be 72 orasat, lepontoznak. ha azt mondom h hasznaljon gumit, lepontoznak h az nem olyan jo. ha azt mondom h a gumi nem jo, akkor azzal jönnek h ha helyesen hasznaljak, akkor nem szakad ki. pedig de. ha azt mondom h a biztonság kedvéért legyen akkor gumi + megszakitás, akkor meg az a baj h túl parás vok. ha azt mondom h szedjen tablettat, mert az biztonságos, akkor megint beszólnak h " nem, a mindent tönkre fog tenni ". pedig a helyesen megvalasztott fogamzasgatlo nem okozhat gondot. ez biztos, nem csak ugy a levegőbe mondom. fél csaladom egészségügyis. ha meg én szólok le véletlenül vkit, mellesleg sztem tökre jogosan a megszakitott " védekezési modszer " miatt, akkor megint lepontoznak. ha a spermicideket irom, akkor meg " h lehetek ennyire hülye h ilyen megbizhatatlan dolgot ajanlok?????? ". pedig sztem a spermicid + ovszer jo parositas. akkor most tudjon az ember mit tanacsolni.
Én ezt a kérdést pontoznám le. Ne azért írj valamit, hogy pontot kapj. Akkor mondj valamit, ha az tényleg úgy van. Utána meg ne érdekeljen más véleménye.
2009. júl. 9. 23:08
2/18 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen pontokrol beszelsz. csak érdekelt. ha nem tetszik, ne valaszolj.
2009. júl. 9. 23:09
3/18 anonim válasza:
Nemtudom talán a lepontozoid éretlenek és hülyék.Ez is meglehet nem?XD
2009. júl. 9. 23:11
4/18 anonim válasza:
Így van!
Én az az ember vagyok, akit itt általában lepontoznak!
De nem foglalkozom vele!
Az véleményemet, tapasztalatomat mondom, az a lényeg.
A szókimondó embereknek kicsit mindig nehezebb az életben, tapasztalatból mondom ezt!
Nah, itt a "társadalmat" a pontrendszer szimbolizálja, úgymond!
2009. júl. 9. 23:12
5/18 anonim válasza:
Azért (is) pontoznak le, mert van akinek ez a szórakozása.
Másrészt az emberek nem szeretik ha valaki kimondja az igazságot. Sokszor rosszul esik nekik, és ilyenkor bosszúból jól lepontozzák az illetőt.
De olyanok is vannak, akik egyszerűen nem értik meg, hogy az a dolog úgy van ahogy oda leírták. Meg vannak róla győződve hogy az a jó amit ők gondolnak. Ezért megintcsak lepontozzák az illetőt.
Azokat értékelik, vagyis pontozzák pozitívan, akik hazudnak, vagy részben mondanak igazat: hamis reményekkel kecsegtetnek, azt mondják amit az emberek hallani akarnak,nem a teljes nyers igazságot.
2009. júl. 9. 23:12
6/18 A kérdező kommentje:
igen, éretlenek sokan. meg olyanokat allitanak h az agyam eldobom. valahogy olyan sokan felelőtlenek. és ha vki azt irja h lehet-e terhes ugy es ugy, erre azt irjak h csinaljon tesztet. és mire megy a teszttel? a 72 oras tabletta akkor jobb. az legalabb megakadalyozza a terhességet.
2009. júl. 9. 23:13
7/18 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is. De ne zavarjon, mert tényleg nem ez a lényeg.. Engem azóta pontoznak le, mióta egyik kérdésre megválaszoltam, hogy heti 5x minimum szeretkezek.. Ez miért baj másnak ? Ne foglalkozz vele, általában akinek 20%a van az a tapasztalatos és jólelkű ember. : D
2009. júl. 9. 23:16
8/18 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, amit az első válaszoló! Ne érdekeljen, hogy lepontoznak, vagy sem. Én már megszoktam, hogy itt semilyen válasz nem jó...
2009. júl. 9. 23:16
9/18 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjak h " nincs fogamzasgatlo recept nelkul ". pedig én se megyek receptért, mert pl. az enyémhez nem is kell. yaz-t szedek. és nem hiszik el. pedig igy van. na meg a kedves, örök téma.. előváladékból teherbe lehet-e esni vagy nem. sokan mondjak h nem, mert " kevés spermatol nem lehet teherbeesni ". miert nem értik meg h EGYETLEN SPERMIUM is elég a terhességhez. h nem lehet ezt megérteni? nem, nem, én vok mindig a tudatlan, szerintuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!