Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hashajtót vettem hogy kicsesszek osztálytársammal. Cseppet. Mennyire hatásos?
Szerintem, ha annyira haragszol az osztálytársadra akkor inkább válasz valami más szemétséget, mert ha véletlenül túladagolod a hashajtót akkor akár komoly egészségügyi problémákat is okozhatsz neki. Pl én egyszer ilyenre kényszerültem, akitől kaptam azt mondta 2 tablettát vegyek be, mert az biztos hatásos, hát majd belepusztultam annyira görcsölt tőle a hasam. Ennél a felelőtlenségeddel akár komolyabb kárt is okozhatsz neki. Inkább ülj le vele és beszéld meg a problémátokat, lehet, hogy a végén még jó barátok is lehettek!
De légy szíves, ne használd, inkább tedd félre magadnak szorult napokra!!!
Nem javaslom, ,mert ha barmilyen hasonlo dolgot teszel, vissza fogod az eletben kapni a tobbszoroset. Es nem biztos ,hogy hashajto formajaban.Ez ervenyes a lopasra is es minden olyan dologra amivel masokat megkarositunk. A tobbszoroset kell visszafizetnunk, nincs kivetel. Ez amolyan "szellimi" torvenyszeruseg. Emlekezz meg ezekrol a sorokrol amikor sorozatos "kicseszesekben" lesz reszed. Lehet csak evek multan, de visszakapod!
"Ahogy szeretned, hogy veled cselekedjenek, te is akeppen cselekedj masokkal!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!