Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb mint 2 het utan van valami jele a terhessegnek?
Figyelt kérdés
2 hettel ezelott voltam egyutt a baratnommel, es felunk,h lehet valami gond az elovaladektol. Milyen modon mutatkozhat meg a terhesseg, hanyinger? fajas? Tegnap kellett volna megjonni a menzeszenek, nagyon gorcsolt, fajt a hasa, olyan erzese volt, mintha ´megjott volna´ kozben semmi. melle is faj. Segitsetek kerlek2012. júl. 2. 09:09
1/5 anonim válasza:
2-3 hét után már jelentkeznek az első jelek de szerintem meg fog neki jönni várjatok még pár napot ha semmi akkor teszteljetek. Amugy a jelek reggelnte hányinger rosszullét ami elég sokáig eltart aztán elkezdi kivánni a külömbözö kajákat össze vissza.
2/5 anonim válasza:
HASZNÁLJATOK GUMIT. Felelőtlen kis kölkök vagytok. Meg is érdemelnéd h terhes legyél. Akkor megtanulnád h védekezni kéne
3/5 anonim válasza:
Sajnos ez a megjön érzés is utalhat terhességre. Amikor terhes lettem a fiammal nekem is megjön érzésem volt folyamatosan csak nem jött meg. Ha szokott neki késni akkor belefér még, de inkább vegyetek tesztet. Lehet, hogy most csak idegeskedik és ezért nem jön meg. Legközelebb okosabban.
4/5 anonim válasza:
2 hét után nincs még jele,ha csak nem lelki jele,úgymond megérzés lehet :)
Egy vizeletsugaras terhességi teszt az aktustól számított 14.napon mutat 100%-os biztos választ.
5/5 anonim válasza:
A legbiztosabb jele a két csík a teszten.
A legbiztosabban elkerülni meg GUMIVAL lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!