Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki segitene elso fogamzasg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segitene elso fogamzasgatloval kapcs?

Figyelt kérdés

kulfoldon irattam fel,es nem sokat ertettem abbol amit a doki mondott, a receptet el sem tudom olvasni hogy utananezzek... (valami gertodid akar lenni a bogyo neve)

szoval mikortol ved, havonta kell menni feliratni? es meg mit fontos tudni?

2012. júl. 1. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A legfontosabb azt tudni Neked, hogy sűrgősen irány a nőgyógyász!

A fogamzásgátló nagyon kényes kérdés, hallomásra meg barátokra legalább ebben az egyben ne adj, hanem orvos! Holnap!

2012. júl. 1. 10:16
 2/11 A kérdező kommentje:
nogyogyasztol jovok...
2012. júl. 1. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még most is külföldön vagy...
2012. júl. 1. 10:23
 4/11 A kérdező kommentje:
igen, és maradok is még egy jó darabig...
2012. júl. 1. 10:35
 5/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Pedig jó lenne, ha a gyógyszer nevét kisilabizálnád, mert anélkül nehéz.
2012. júl. 1. 10:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg a gyógyszer nevét RENDESEN és próbálj a neten angol betegtájékoztatót keresni, ha ez meg van akkor szépen lefordítod.

Ha nincs mert ezt csak az adott ország forgalmazza akkor szépen visszamész az orvoshoz és megkéred angolul vagy akármilyen nyelven, hogy írja le a tudni valókat és otthon lefordítod magadnak.

Ennyi

2012. júl. 1. 11:25
 7/11 A kérdező kommentje:
oké, általánosságban kérdezem amugy, vagy ez gyógyszerfüggő? de az első tabletta gondolom ugyanaz a hatóanyag/hormonmennyiség csak más márkanéven nem?
2012. júl. 1. 11:53
 8/11 anonim válasza:
Nem. Mindegyik más... van ami már az első naptól véd de van ami csak az első levél után. A hormontartalmuk is más, szóval nem egyforma minden tabletta. Próbáld meg kibogozni és neten rákeresni, vagy menj be a gyógyszertába kérdezd meg, hogy ez mi is, vagy ha így is úgyis kiváltod, akkor irány a patika, kiváltod és a gyógyszerhez úgyis adnak tájékoztatót.
2012. júl. 1. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:

gyógyszertár jó ötlet, ami még furcsa volt, hogy a doktor mindössze annyit kérdezett hogy szedtem-e már korábban...

se vérvétel semmi teszt nem volt... ezért gondoltam hogy első alkalommal nincs nagy különbség a tabletták között...

2012. júl. 1. 12:25
 10/11 anonim válasza:
Engem végig kérdezgettek, hogy trombózisom volt-e már nekem vagy a családban bárkinek-e, illetve kaptam beutalót vérvételre is ( igaz amit saját felelősségemre nem végeztettem el, de elkezdtem szedni a gyógyszert )
2012. júl. 1. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!