Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Yadine fog. Tabi mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Yadine fog. Tabi mikortól nyújt védelmet?

Figyelt kérdés

Itt már olvastam, hogy vannak akiknek a nőgyógyásza azt mondta, hogy az első hónapban semmikép sem. A betegtájékoztatón az van, hogy már az első naptól hatásos.

Nem hagyott nyugodni, ezért felhívtam a nőgyógyászom, aki fölírta.

Azt mondta, hogy az első naptól teljes védelmet nyújt, ne aggódjak, de ha mégis, akkor saját magam megnyugtatására még használhatok óvszert. (Mondjuk ez már így eléggé húzós, mert a Yadine sem volt olcsó)

Szóval szerintetek, mikortól élhetnék nemi életet? Hányadik naptól?

2009. júl. 8. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Élhetsz első tablettától kezdve. Mivel a menstruáció első napján vetted be, így már az a hónapi peteérésedet is leállította. Akkor kellene egy hétig kiegészítő védekezést alkalmaznod, ha a menstruációd 2. illetve 5. napján vetted volna be :) Ez minden fogamzásgátló tablettára érvényes. Aki mást mond, az csak parázik :) Remélem tudtam segíteni :) Üdv: egy egészségügyis
2009. júl. 8. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első naptól akkor nyújt teljes védelmet, ha a menstruáció első napján veszed be. Ha máskor veszed be, akkor az első hónapban védekezzetek máshogy is.
2009. júl. 8. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, ha a mensid első napján beveszed, akkor már véd!elhiheted nyugodtan! Már abban a ciklusban leállítja a peteérést!
2009. júl. 9. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Csak azért kezdtem el aggódni, mert még jobban utána akartam nézni a Yadine-nak, meg vélemények...stb a gyakorikerdesek-en. És voltak amikor megrémítettek, mert valaki azt írta le, hogy a nőgyógyásza mondta, hogy 1 hónap...meg stb.

De bízni szeretnék a nőgyógyászban, a betegtájékoztatóban és a józan észben :). Próbálok nem görcsölni teljesen fölöslegesen.

Még egyszer köszönöm!

2009. júl. 9. 21:02
 5/5 A kérdező kommentje:
*nőgyógyászomban
2009. júl. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!