Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól csinálom? Védelmet nyújt?
Sziasztok!
Barátnőmtől vettem Lindynette 20 nevű fogamzásgátlót,mert ő már nem használja...Ugye ez védelmet biztosít?(nődokinál nem voltam..) most szedem 2. levéllel, 1.levélnél szinte 1.hónapig véreztem, de már nincs ezzel probléma...Szóval ugye nem lehet gáz?
Szerintem menj el nőgyógyászhoz. Gyógyszeríratás előtt nem véletlenül van vérvétel/vizeletvizsgálat meg a többi.
Ez előtt szedtél más fogamzásgátlót? 1 hónapig véreztél? Az semmiképpen sem jó.
Hú, te aztán bátor vagy. Sosem szednék de idegen gyógyszert, ilyen hormontartalmú dolgokat meg aztán főleg nem.
Azért nem szabad ilyeneket beszedni kivizsgálás nélkül, mert rengeteg féle fogamzásgátló van + minden nő szervezete más, így ami a barátnődnek jó, az neked nem biztos, hogy nem okoz majd gondot. Nem elsősorban a védelemre gondolok, hanem pl. mellékhatásokra (amik között elég durvák is vannak, ha nem jó a gyógyszered), de mondjuk én a védelemben sem bíznék így.
Összefoglalva: de, lehet gáz, irass fel magadnak fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!