Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libidónövelése fogamzásgátló tabletta szedése mellett? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Lassan rámegy a kapcsolatom is. :(2012. jún. 29. 11:14
1/10 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok, szóval én is várom a válaszokat!
2/10 anonim válasza:
Első vagyok: és tuti nem fogom abbahagyni, szóval alternatív megoldásokat kérünk, már bocsi kérdező, hogy itt vezényelek:)
3/10 anonim válasza:
Válts át másikra, hátha jobb lesz.
Nekem nem jött be...
4/10 anonim válasza:
én is így jártam. de én úgy döntöttem, hogy abbahagyom. inkább az óvszer, mint a libidóm:(
5/10 anonim válasza:
Próbálj ki másik tablettát.
Ha az se válik be, csak abbahagyni tudod,
ugyanis
nincs semmilyen mód vagy módszer a libidó növelésére hormonális tabletta mellett.
Ha belegondolsz: az összes vágynövelő élelmiszer azért hat, mert természetes módon tartalmaznak bizonyos hormonokat, amelyek felelősek a nemi vágyért (a vágyserkentő tabletták is hormontartalmúak).
Na most: hormontablettára másik hormont szedni?
6/10 A kérdező kommentje:
Pár hónapja Tablettát váltottam és a helyzet változatlan,szóval marad az óvszer ha senkinek sincs jobb ötlete?!
2012. jún. 29. 17:09
8/10 ekeke válasza:
Megfelelő partnert megtalálni, és máris jöhet a korlátlan szex.
9/10 anonim válasza:
Bár a kérdés nem mostani, de a válasz ugyanúgy aktuális.... én 2 hónapja kezdtem szedni a Gestomixet.. Olvastam, hogy csökkenhet tőle libidó.... hát elég rendesen sikerült. Aki nem ismeri ezt az állapotot elképzelni is nehéz, hogy egy pici bogyó képes ilyet okozni. Egyszerűen a béka segge alatt van a kedvem a sexhez. Semmi nem hat rám ami az előtt kicsit is kedvet csinált hozzá... Szegény párom meg már rémeket lát, hogy biztos van valaki más a képben... ! Ezért úgy döntöttem abbahagyom. Sajna a spirál nem jött, be csúnya gyulladást idézett elő, ezért 3 hónap után le kellett szedni. Ezért váltottam erre a dilibogyóra de sajna nem jött be annak ellenére sem, hogy a dokim azt mondta ez kis hormontartalmú tabletta. Olyan állapot ez mint amikor valaki immunis a csikizésre, nem csikis. Más meg elég ha annyit teszel, hogy éppen hozzá érsz már összerándul. Valahogy ehhez tudom hasonlítani. Meg amúgy a kedvem is elég rossz, meg hogy nem kívánom a sexet, saját magammal se vagyok kibékülve utálom magam emiatt. Tehát abbahagyom, de sajna akkor milyen lehetőséget lehet választani nekünk nőknek AMI biztonságos? Igazán a pasiknak is kitalálhatnának már valamit! A másik Libidónövelő meg nem létezik. Zeller, petrezselyem, spárga, padlizsán, görögdinnye, banán, citrusfélék, avokádó, vöröshagyma, szezámmag???? Baromság ebből napi több tucatot kéne enni , hogy hasson... erre meg az elefántok képesek, róluk meg még nem hallottam, hogy libidó túltengésben szenvednek ott bent az állatkerten ! Tehát marad a várakozás a csodaszerre.
10/10 anonim válasza:
hagyd abba...nekem egy hónap után visszatért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!