Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Belara fogamzásgátlóról mik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belara fogamzásgátlóról mik a tapaszatlatok?

Figyelt kérdés
Kinek hogy vált be, voltak e mellékhatások hízás vagy bármi?kérlek írjatok,most kezdem el szedni köszönöm
2009. júl. 8. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bevált:) mellékhatások: kevesebb pattanás ,enyhébb görcsök,beállt a menszeszem ,ajánlom:)
2009. júl. 8. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:

nálam nem vált be, hamarabb jött meg meg pecsételős vérzésem is volt, nem híztam inkább fogytam.

egy jó mellékhatása volt számomra hogy nagyon lett a cicim

de lehet h neked semmi baj nem lesz ez emberfüggő

2009. júl. 8. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
nem nagyon hanem nagyobb lett bocs
2009. júl. 8. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nincs pattanásom

beállt a mensim - kevesebb lett a mennyisége

nőttek a melleim, mondjuk nem tudom kinél hogyan volt ez de nekem nem csak az első hónapban (hála az égnek :))) )

rossz:

az első héten amikor elkezdtem szedni kicsit émelyegtem de semmi több

2* volt pecsételő vérzésem a lassan 2 év alatt de mindkét alkalommal padlón voltam, de nem kicsit, uh 100% hogy ezek annak voltak köszönhetőek

2009. júl. 8. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem bevált: szebb lett a bőröm, enyhültek a görcsök, nem vérzek annyit (mennyiségre), és nem is híztam meg tőle. Az első hónap mondjuk elég rossz volt, gyakran volt hányingerem, de ez aztán elmúlt.
2009. júl. 8. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nagyon nem vált be. Az orromon meg a szám körül barna foltok lettek, eleinte azt hittem szeplő, de mióta nem szedem elmúltak. Folyamatosan hányingerem volt, valamennyire mindig, de gyakran úgy éreztem, hogy a belem kifordul. E mellé zabálási kényszerem is volt, mert úgy éreztem azért vagyok rosszul, mert nem ettem eleget, így ettem, persze nem lettem jobban. Álomszuszék voltam, nem volt kedvem a szexhez, izzadtam, mint egy ló.

Pozitív, hogy nem voltak pattanásaim. De nekem nem érte meg.

2009. júl. 8. 23:13
 7/11 anonim válasza:
Nekem is bevált, renszeres lett a menstruációm,illetve nem volt semmi mellékhatása, hízás, pattanás,...
2009. júl. 9. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Elmúltak a görcseim, 2-4 napig tart a vérzésem, nőttek a melleim eléggé láthatóan.

Azonban híztam tőle, 158 cm vagyok, 46-47 kiló voltam, most 50 vagyok, sajnos meglátszik a fenekemen, derekamon, combomon és hasamon, ami zavar és próbálom leadni. :(

2009. júl. 9. 20:29
 9/11 anonim válasza:
Néhány napja szedem a rendszertelen menstruáció miatt. Eddig nem tapasztaltam semmit, viszont eddig szinte minden nap volt jelentős sárgás barnás folyásom és most elmúlt. :) A bőröm elég pattanásos, és ezért is írta ez a fogamzásgátlót az orvosom, mert ez elvileg jó a bőrre is. Körülbelül mennyi idő múlva lesz szebb a bőröm? Tapasztalat valakinek?
2011. ápr. 18. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:

HA szebb lesz, mert nekem volt olyan fajta gyógyszer, amitől pár héten belül rosszabb lett. Adj neki egy hónapot minimum.

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ezután csak szarabb lesz, ha abba hagyod, nekem két évbe telt míg az örökké tökéletes bőröm (ami gyógyszer nélkül is az volt) az okádékból normálisra váltott a gyógyszer abbahagyása után. Sajnos felírják a gyógyszert, hogy majd rendszerezi a menstruációt, ami megint nem igaz, mert csak elnyomja a természetest, ugyanis, amid lesz az nem rendes havi, hanem megvonásos vérzés, ami a gyógyszer hiánya miatt van, és a bőrödre is csak addig hat, amíg szeded a hormont. Utána meg ha nem vagyok kivételesen szerencsés, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy pizza és a mensid se lesz normális ugyanúgy, ahogy előtte sem volt. De azért jó gyógyszerezést! :(

2011. ápr. 18. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!