Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Mercilon fogamzásgátlóról?
Figyelt kérdés
Most kezdeném el szedni....16 éves vagyok és ici picit félek :s2009. júl. 8. 09:23
1/5 anonim válasza:
Semmi extra, olyan mint a többi.
Miért félsz tőle?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom...sok rosszat olvastam róla neten...pl szedés közben vérzés...durva hangulat ingadozás...hízás...szőrösödés :(
2009. júl. 8. 09:38
3/5 anonim válasza:
Ez minden fogamzásgátló mellékhatása lehet, de itt a leheten van a hangsúly. A mellékhatások közül nem az összes jelentkezik és ha jelentkezik valamelyik is, akkor azok általában jóval enyhébbek annál, hogy komoly problémát okozzanak. Azon kívül van pozitív mellékhatás is, pl. mellméret növekedés.
A mai fogamzásgátlók biztonságos, alacsony hatóanyag tartalmú szerek. Ha orvos írta fel és eljársz a rendszeres nőgyógyászati vizsgálatra, akkor nincs mitől félnel. Ha tapasztalod magadon valamelyik mellékhatást és úgy gondolod, hogy zavar, akkor menj vissza az orvoshoz és jelezd neki a problémád.
Ne félj tőle.
4/5 anonim válasza:
A barátnőm nem ilyet szed, de nekem rossz kép alakult ki róla, itt az oldalon elég sokat olvastam arról, hogy csökkentette a libidót. De mindenkire más hatással van, lehet, hogy nálad semmi gondot nem okoz (és azért ez a gyakoribb)
5/5 anonim válasza:
1 hónapja szedem, korábban lindynettet szedtem. A mellékhatási uazok, mint a lindynek, legalábbis nálam. Csomó ragya, állandóan zsíros bőr, folyamatos zabálhatnék, mellfájdalom, puffadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!