Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » PHARMATEX hüvelytampon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PHARMATEX hüvelytampon?

Figyelt kérdés

irna róla valaki aki használta? hogy mennyire vált be,meg hogy nem kényelmetlen-e szex közben? nem csúszik-e föl?

és olyan formája meg a felépítése mint egy rendes tamponnak?

és az eltávolitásával nincsenek-e problémák?! mert nemhasználtammég sose,ezért érdekel! köszi a válaszokat!

2012. jún. 26. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
nem probáltam még! 19/F
2012. jún. 26. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Itt találsz róla több infót. Amúgy én NAGYON VIGYÁZNÉK a Pharmatex termékekkel, ezt a tampont nem használtam, de a kúpot és a krémet igen, és simán terhes lettem mellettük! Azokról is azt írták, hogy 100%-os védelmet nyújt, és azóta már sok ember írt itt a Gyakorin, hogy ezek mellett összejött egy gyerek. később mondta a nőgyógyászom, hogy ezek csak akkor biztonságosak, ha mellé még plusszba védekezel óvszerrel, vagy megszakítással. Szóval mindenképp kérdezd meg róla a nőgyógyászodat! Persze elképzelhető, hogy ez a termék már nagyobb biztonságot nyújt, pláne, ha azt írták, hogy 24 órán keresztül is kifejti a hatását...azért én vigyáznék.

2012. jún. 26. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Szedek fogamzásgátlót,csak antibiotikumot kell szednem,és kiegészítő fogamzásgátlásnak gondoltam,megszakítás mellé..

nem magában,azt ugy semmiképp se merném!

2012. jún. 26. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Akkor védekezéssel nem lesz gond. Viszont lehet, hogy kényelmetlen egy ilyen tampon, mégiscsak van benned valami, miközben szexeltek. Esetleg próbáld ki a kúpot, az feloldódik, bár az csak nagyobb kiszerelésben kapható.
2012. jún. 26. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt a pár napot inkább bírd ki gumival. Vagy akár szex nélkül.

Engem kegyetlenül csípett a pharmatex, ki is kellett mosnom, de utána még órákig sajgott.

Persze nem mindenkire hat így, bnőmnek pl. semmi baja tőle, de egy ilyen élményért kár beruházni rá szerintem. A koton egyszerűbb.

2012. jún. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!