Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedek, és még így is félek?!
Figyelt kérdés
Rendesen szedem a fogamzásgátlót, és +-ban még megszakítással is védekezünk.
A terhességnek gy mennyi az esélye?
2012. jún. 25. 22:06
1/5 anonim válasza:
én is most kezdtem el szedni, tartunk mi is tőle egy picit, engem is érdekelnének a vélemények :)
megkérdezhetem hogy mit szedsz és mióta?
2/5 A kérdező kommentje:
symiciát, és 1 hónapja szedem. Szerdán kezdem a 2. levelet.
2012. jún. 25. 22:28
3/5 anonim válasza:
semennyi! ha rendesen szeded és mindig egy időben veszed be, plusz nem hagysz ki egyetlen napot sem és legalább egy hónapot vársz, amíg rendesen hatni kezd, akkor nem leszel terhes! butaság megszakítással is védekezni, hiszen a gyógyszer épp azért van, hogy ne legyen mitől tartanotok és élvezzétek egymást.
21 éves anyuka
4/5 anonim válasza:
Minek a megszakítás? Ha hat a gyógyszer, 100x belédélvezhetnek egymás után, nem leszel terhes. Ha nem hat, akkor meg az előváladéktól fogsz teherbe esni inkább előbb, mint utóbb.
5/5 anonim válasza:
Ti legalább szedhettek gyógyszert. A bnőm allergiás a gyógyszerek nagy részére, fasza mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!