Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztk-s nőgyógyászatról vélemények?
Nekem bejott :))
Nagyon jo dokit fogtam ki!
32/n
én is sztk-ba járok , velem figyelmes és megértő a nődoki,rendes, rosszat nemtudok róla mondani!
19/L
Ez változó. A magándokim rendes közvetlen stbstb.
Az Sztk-ba nem beszélget úgy degyáltalán nem közvetlen, mogorva... persze attól függ ki ott az orvos... egy magándoki is lehet paraszt sztem
Elvileg - mondom, elvileg - sztk rendelésen is ugyanolyan lelkiismeretesen kell(ene) az orvosnak végeznie a munkáját. Én sztk-ba járok, első alkalommal kifogtam egy jó orvost.
Azt tudom tanácsolni neked, hogy érdeklődj körbe, kihez érdemes menni, és akkor menj el az sztk-ba, ha ő rendel.
a magán doki is lehet paraszt, csak ő még pénzt is kér érte:D
szóval szerintem először mindenképpen érdemes kipróbálni a helyi sztk-ban dolgozó nőgyógyászt, mert ottis vannak bőven jófejek, és becsülettel dolgozó nőgyógyászok. ha nemváltak be, akkor keress magánt.
nekem csak jó tapasztalatom van:)
amikor elöször mentem gyógyszert feliratatni sztk-s dokihoz akkoris (kérés nélkül) elküldött vérvételre, uh -ra, rendesen megvizsgált, tehát semmivel se volt rosszabb mint egy magánrendelés, ráadásul ingyenes. Aztán egy évvel később szintén sztk-ban kifogtam egy nagyon rendes orvost: benne külön jó, hogy nem csak körültekintő, de poénkodik is, ezzel oldja a hangulatot. Akkor elhatároztam, hogy ő lesz az orvosom, onnantól, ha nődokihoz kell mennem az ő rendelési idejére megyek:D Eddig két olyan alkalom volt, hogy a kedvenc orvosom éppen nem rendelt, helyett beküldtek mást/másokat. Mindkét doki nagyon rendes, törődő volt. Én abszolút elégedett vagyok az esztékás dokikkal, semmivel se rosszabb mint egy magánrendelés, sőt igy legalább a pénzem is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!