Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Sztk-s nőgyógyászatról vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztk-s nőgyógyászatról vélemények?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem magán nőgyógyászra, úgyhogy kénytelen leszek elmenni Sztk-ba!tapasztalatokat szeretnék kérdezni?Jót, rosszat, akármit!:)
2009. júl. 7. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem bejott :))

Nagyon jo dokit fogtam ki!

32/n

2009. júl. 7. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Írtam neked e-mailt, majd olvasd el
2009. júl. 7. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:

én is sztk-ba járok , velem figyelmes és megértő a nődoki,rendes, rosszat nemtudok róla mondani!

19/L

2009. júl. 7. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez változó. A magándokim rendes közvetlen stbstb.

Az Sztk-ba nem beszélget úgy degyáltalán nem közvetlen, mogorva... persze attól függ ki ott az orvos... egy magándoki is lehet paraszt sztem

2009. júl. 7. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én fogtam már ki minden szempontból nagyon jó dokikat, de volt olyan, aki jófej volt de amúgy szakmailag egy segg, aztán volt olyan, aki goromba volt, oltogatott de kiváló, és alapos szakember volt. kérdezz körbe az ismerőseidél, kit ajánlanak. inkább kerülj egy bunkó de jó orvos mint egy felelőtlen mókamiki kezébe.
2009. júl. 7. 18:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Találkoztam már beképzelt bunkó paraszttal is, meg kedves, odafigyelő nagypapával is. Ki lehet fogni. Ha öt perc alatt le akar tudni és nem elég alapos, akkor keress másikat.
2009. júl. 7. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Elvileg - mondom, elvileg - sztk rendelésen is ugyanolyan lelkiismeretesen kell(ene) az orvosnak végeznie a munkáját. Én sztk-ba járok, első alkalommal kifogtam egy jó orvost.

Azt tudom tanácsolni neked, hogy érdeklődj körbe, kihez érdemes menni, és akkor menj el az sztk-ba, ha ő rendel.

2009. júl. 7. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:

a magán doki is lehet paraszt, csak ő még pénzt is kér érte:D

szóval szerintem először mindenképpen érdemes kipróbálni a helyi sztk-ban dolgozó nőgyógyászt, mert ottis vannak bőven jófejek, és becsülettel dolgozó nőgyógyászok. ha nemváltak be, akkor keress magánt.

2009. júl. 7. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Sztk-sokkal csak negatív tapasztalatom van, ezért inkább magánhoz járok!
2009. júl. 7. 19:37
 10/13 anonim ***** válasza:

nekem csak jó tapasztalatom van:)

amikor elöször mentem gyógyszert feliratatni sztk-s dokihoz akkoris (kérés nélkül) elküldött vérvételre, uh -ra, rendesen megvizsgált, tehát semmivel se volt rosszabb mint egy magánrendelés, ráadásul ingyenes. Aztán egy évvel később szintén sztk-ban kifogtam egy nagyon rendes orvost: benne külön jó, hogy nem csak körültekintő, de poénkodik is, ezzel oldja a hangulatot. Akkor elhatároztam, hogy ő lesz az orvosom, onnantól, ha nődokihoz kell mennem az ő rendelési idejére megyek:D Eddig két olyan alkalom volt, hogy a kedvenc orvosom éppen nem rendelt, helyett beküldtek mást/másokat. Mindkét doki nagyon rendes, törődő volt. Én abszolút elégedett vagyok az esztékás dokikkal, semmivel se rosszabb mint egy magánrendelés, sőt igy legalább a pénzem is megmarad.

2009. júl. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!