Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye így a terhess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye így a terhességnek?

Figyelt kérdés
A barátommal az elmúlt 1 hónapban úgy szexeltünk, hogy egy kis ideig (1-2 perc) gumi nélkül csináltuk, és utána húzta fel. A gumi nem szakadt ki soha, az aktus után mindig ellenőriztük úgy, hogy megtöltötte vízzel. Hallottam már sokszor innen az oldalról, hogy az előnedv is tartalmazhat spermát, amitől így teherbe lehet esni. Gondolom, biztosan van ennek a feltevésnek igaza, és ezért most kicsit parázok is, ugyanis még nem jött meg. Igaz, az én menstruációm egy merő összevisszaság, olyan is volt már ebben az évben pl, hogy 3 hónapig semmi, aztán eszébe jutott megjönni. És rossz, mert nem tudom, mikor jön meg. De ha megjön, akkor általában a hónap eleje-közepe táján. Nem érzek semmilyen terhességre utaló jelet, nem fáj a cicim, nem szédülök és ehhez hasonlók... Semmi. Érzem az alhasamat egy kicsit, ezt akkor szoktam amikor közeledik a menzi. Mennyi így az esélye? Nem szeretnék gyereket. Oltogatók kérem nem írjanak, csak a kérdésre várok választ! Ja és ezután nem fogom engedni neki, hogy betegye óvszer nélkül. Köszi
2009. júl. 7. 14:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha abszolút összevisszaság a ciklusod, akkor minek csinálod gumi nélkül? Hogy akarod észrevenni, hogy teherbe estél??? Na az ilyenek lepődnek meg, amikor kibújik a baba... Netán minden hónapban terhességi tesztet szeretnél venni? Az 1.-t már meg is veheted, mert elképzelhető a terhesség. Ha negatív, akkor csak a szerencsén múlt és ne kockáztass többet, csak ha szeretsz hazárdjátékozni és ha szereted az izgalmakat.
2009. júl. 8. 21:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, de azért tényleg nincs senkinek joga beleszólni abba, hogy mit csinálnék, ha terhes lennék. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, úgyhogy tényleg köszönöm hogy rám hoztad mégjobban a parát...! De volt itt olyan válaszadó is, aki megnyugatatott. Minden esetre, veszek tesztet, csak még a hétvégét várom, hátha megjön. :S
2009. júl. 8. 21:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem ész osztást kértem, hanem egy feltett kérdésre a választ. Utálom amikor indulatból írnak... De azért kössz :S
2009. júl. 8. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én vagyok, aki megnyugtatott, és aki bírálta azt a hozzászólót, aki beleszólt az abortusz dologba. Látod, ilyenek az emberek, ha valaki más véleményt mond, mint ők, hiába sokkal megalapozottabb és hosszú évek tanulmányaiból eredő, lepontozzák...pedig szerintem nem sokan voltak rajtam kívül, akik észosztáson kívül érdemlegesen alátámasztották a mondandójukat. Persze tisztelet a kivételnek, tőlük elnézést! Meg fog nyugtatni a teszt :):)
2009. júl. 8. 22:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok 14:21. Ha negatív lesz a teszt, akkor is menj el nőgyógyihoz a fogamzásgátló tabletta rendszerezi a mensidet és kevesebb ilyen problémás lesz. Ma már nagyon jó tabik vannak. Meg hát csak jobb ha a párodnak nem kell vigyázni. A kilencévesemmel, nem akartalak megijeszteni. Hidd el, neked szurkolok!
2009. júl. 8. 22:55
 16/20 A kérdező kommentje:
22:46-os iszonyú kedves vagy, és nem azért, mert szerinted kicsi az esélye a terhességnek, hanem mert higgadtan tudsz írni, és nem bántasz meg! Remélem neked lesz igazad!!!
2009. júl. 9. 10:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne félj, mindig igazam van :):) Najó azért nem, de a saját szakterületemen igen. Hidd el nekem 1-2 perc nagyon nagyon kevés. Aki megszakítás mellett esik teherbe, azok tényleg nem vallják be, hogy későn vette ki stb. Nem kell félned :):) Igen, elég higgadt vagyok, nameg segítséget kérnek az emberek, én is ember vagyok, tudok is segíteni, miért ne tegyem? :) Az ilyen oltogatók csak elkeseredett emberek, akiket valahol nagyon nagyon sajnálok, mert sokuknak nem jön össze a baba, holott megérdemelnék, de ez sehol sem mentség arra, hogy beleszóljanak más dolgaiba és semmi joguk bírálni senkit :):) Én még eskü alatt is vallottam, hogy nem bírálok, nem nehéz betartani :)
2009. júl. 9. 19:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ha gondolod felvehetnénk a kapcsolatot! Van msn-címed? Persze csak ha akarod! :) Csak olyan jó rábukkanni ilyen jófej emberekre!:)
2009. júl. 12. 21:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Hétfőn megcsináltam a tesztet és neked lett igazad!! Negatív! Huhh... Ügyelni fogunk ezután nagyon. Köszi a bíztatást!
2009. júl. 16. 09:40
 20/20 anonim ***** válasza:
A bérescsepptől is teherbe lehet esni csak eredeti béresnek kell csepegtetnie
2010. okt. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!