Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye így a terhességnek?
Figyelt kérdés
A barátommal az elmúlt 1 hónapban úgy szexeltünk, hogy egy kis ideig (1-2 perc) gumi nélkül csináltuk, és utána húzta fel. A gumi nem szakadt ki soha, az aktus után mindig ellenőriztük úgy, hogy megtöltötte vízzel. Hallottam már sokszor innen az oldalról, hogy az előnedv is tartalmazhat spermát, amitől így teherbe lehet esni. Gondolom, biztosan van ennek a feltevésnek igaza, és ezért most kicsit parázok is, ugyanis még nem jött meg. Igaz, az én menstruációm egy merő összevisszaság, olyan is volt már ebben az évben pl, hogy 3 hónapig semmi, aztán eszébe jutott megjönni. És rossz, mert nem tudom, mikor jön meg. De ha megjön, akkor általában a hónap eleje-közepe táján. Nem érzek semmilyen terhességre utaló jelet, nem fáj a cicim, nem szédülök és ehhez hasonlók... Semmi. Érzem az alhasamat egy kicsit, ezt akkor szoktam amikor közeledik a menzi. Mennyi így az esélye? Nem szeretnék gyereket. Oltogatók kérem nem írjanak, csak a kérdésre várok választ! Ja és ezután nem fogom engedni neki, hogy betegye óvszer nélkül. Köszi2009. júl. 7. 14:01
1/20 anonim 

válasza:

Menj el orvoshoz! innen mi ezt nem tudjuk megmondani, nem látunk beléd...ha azt mondod amúgy is össze vissza van menstruációd miért nem mész el??Az nőgyógyász tudna ezen is segíteni! hány évesek vagytok?
2/20 anonim 

válasza:

Az az 1-2 perc nem sok idő, de sokszor 1-2 percről van szó. Azalatt az idő alatt is jöhet előnedv. Szerintem azért elég kicsi az esélye a terhességnek. De az is baj, hogy nem tudod mikor kell megjönnie. Nem ártana elmenni nődokihoz, hogy megnézze, hogy miért ilyen össze-vissza a mensi. Csak jobb lenne tudni, hogy mikor fog megjönni, mint így hónapokig várakozni.
3/20 anonim 

válasza:

Mi is hónapokig így csináltuk a barátommal, én nem lettem terhes. Amúgy nem olyan könnyű teherbe esni, rengeteg dolognak kell ahhoz pont egyszerre összejönni, szóval szerintem ne aggódj. De ha igazán meg akarod nyugtatni magad, akkor csinálj egy tesztet. Nem túl drága, már 500-600 Ft-ért lehet kapni, ennyit megér, hogy nyugodtan aludj.
4/20 A kérdező kommentje:
Persze veszek is, muszály :S. Csak érdekel a véleményetek. Köszi
2009. júl. 7. 14:11
5/20 anonim 

válasza:

Jó esélyed van arra, hogy várandós legyél. Ha fájogat sajog az alhasad, nem csak a menzesz elő napjai közeledtére, hanem egy nem kíván baba jelzéseire is utalhat. Pár csepp előnedv is bőven elég a teherbeeséshez, gyakran van az éppen ott és akkor amikor érett a pete(külömben nem lenne ennyi abortusz). Vegyél terhességi tesztet és ha megcsinálod, ne legyél türelmetlen mindenképpen a reggeli vizeletet használd, mert az a legpontosabb. Utánna bármi legyen az eredmény, menj el nőgyógyászhoz, ha nem vagy terhes irass fogamzásgátlót. Az majd a mensidet is beállítja és biztonságosabb is.
6/20 anonim 

válasza:

Én csak arra kérlek, ha várandós lettél (amire azért esély van így), ne vetesd el a gyereket, ne gyilkold le. Vállald a felelőtlen buta tetteid következményét, embert ölni nem szabad! Ha mégis így tennél, remélem örök életre benned marad az érzés, hogy gyilkos vagy és a saját egyéni érdekeid miatt tettél félre egy embert.
7/20 anonim 

válasza:

Szia! Kérlek ne higgy azoknak, akik azt írják, hogy sok esélyed van, meghogy így meg úgy felelőtlen vagy, meg valószínű meg stb. Ugyanmár. Az előváladék csak tartalmazHAT spermiumokat. A megtermékenyítéshez legalább 1 ml ondó szükséges, nos, az előváladék összmennyisége nem lehetett 1 ml, nemhogy a benne található ondó. Persze nem mondom, hogy kizárható a terhesség, és senkit sem szeretnék biztatni erre a fajta védekezésre, mert a legkockázatosabb mind közül, de azért nem kell rögtön kétségbe esni :):) Nincsen semmi baj, megnyugtatásképp jól fog jönni a teszt :)
8/20 anonim 

válasza:

Ezt az utolsó előtti választ pedig szerintem azonnal ki kellett volna törölni..az abortusz elvi kérdés, nincs jogod ítélkezni senki felett, aki megtette vagy meg akarja tenni, én is elítélem magát az abortuszt, de nincs jogom lehordani senkit, főleg nem egy olyat aki meg sem tette. Gratulálok, hogy stresszhelyzetbe hoztál valakit, aki még csak nem is terhes...tapsold meg magad.
9/20 anonim 

válasza:

El volt szállva szegény,annak nagyon kicsi az esélye,mert nem biztos ,hogy tartalmazott az előváladék spermiumot.Mondjuk mi is sokszor így védekeztünk,de ha terhes is lettem volna,nem lett volna baj.
10/20 anonim 

válasza:

14:21 vagyok, mi is így védekeztünk, ma 9 éves az a kicsi esély. Biztosan csak akkor lehet mondani, ha megvan a tesz és az orvosi vizsgálat. Bár mi annak idelyén örültünk neki, nem biztos, hogy más is így van ezzel. S ha esetlrg nem örülne a babának, jobb minél előbb orvoshoz menni. Inkább legyen nagy megkönnyebbülés, mint nagy csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!