Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azt szeretnem tudni h a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretnem tudni h a fogamzasgatlo tabletatol lehet-e verezni? Mert a havi verzesem 7-8napig szokott meglenni ugy h csak a vege huzodik el. Most kezdtem szedni a tabletat es mar 12 napja huzodik, nyugtalanit a dolog :S

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de ez nem mindnekire igaz h a hosszantartó vérézések miómára utalnak. énis voltam orvosnál, és semmi. azóta is évente rákszűrésre járok, és nőgyógyáaszti vizsgálatokra, és semmi bajom. igaz azóta tablettát szedek már, és csak 4 napos
2009. júl. 7. 14:52
 12/14 A kérdező kommentje:
de en csak most kezdtem szedni, nem lehet h csak azert van még meg hosszabb ideig mert meg nem szoktam hozza? de a tabletta elott is hosszabb ideig szokott meglenni, marmint csak a vege ez a barnasabb huzodott mindig el. lehet kell 2-3 honap h nekem is rovidebbek legyenek majd a menzeszeim?
2009. júl. 7. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:

14:31-es vagyok még mindig. A fájdalmas, hosszantartó vérzést én is örököltem anyámtól. Általában 5-6 napig tart, és ebből van kettő, amikor csillagokat látok és a falat kaparom. Voltam vele orvosnál, voltam uh-n is, egyelőre semmi. Ennél többet nem látnak, méhűri vizsgálatot meg még nem akarok végeztetni. Ha nem jön a baba, úgyis sor kerül rá... Vastag a méhnyálkahártyám, remélem, csak ennyi az oka. Bízom benne, hogy nem az lesz, mint anyámmal, akinek a méhe telis-tele van apró pici miómákkal, nem is lehetett megműteni, csak ha egyben kiveszik az egészet. Én is nagyon nehezen jöttem össze, egyedüli gyerekként.

Viszont velem is előfordult már, hogy a vérzésem elhúzódott 10-12 napig. Azt mondom, hogy egyszer-egyszer megeshet, de a rendszeres, elhúzódó, hosszantartó vérzés egyszerűen nem egészséges, nem normális, valami oka biztosan van.

2009. júl. 7. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A barnázásnak általában a nem megfelelő progeszteronszint az oka. A tablettában, amit szedsz, progeszteronszármazék is van. Még mindig azt mondom, hogy nőgyógyász, mert lehet, hogy másik gyógyszer való neked. Van még elég fajta, lehet válogatni.
2009. júl. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!