Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretnem tudni h a fogamzasgatlo tabletatol lehet-e verezni? Mert a havi verzesem 7-8napig szokott meglenni ugy h csak a vege huzodik el. Most kezdtem szedni a tabletat es mar 12 napja huzodik, nyugtalanit a dolog :S
14:31-es vagyok még mindig. A fájdalmas, hosszantartó vérzést én is örököltem anyámtól. Általában 5-6 napig tart, és ebből van kettő, amikor csillagokat látok és a falat kaparom. Voltam vele orvosnál, voltam uh-n is, egyelőre semmi. Ennél többet nem látnak, méhűri vizsgálatot meg még nem akarok végeztetni. Ha nem jön a baba, úgyis sor kerül rá... Vastag a méhnyálkahártyám, remélem, csak ennyi az oka. Bízom benne, hogy nem az lesz, mint anyámmal, akinek a méhe telis-tele van apró pici miómákkal, nem is lehetett megműteni, csak ha egyben kiveszik az egészet. Én is nagyon nehezen jöttem össze, egyedüli gyerekként.
Viszont velem is előfordult már, hogy a vérzésem elhúzódott 10-12 napig. Azt mondom, hogy egyszer-egyszer megeshet, de a rendszeres, elhúzódó, hosszantartó vérzés egyszerűen nem egészséges, nem normális, valami oka biztosan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!